Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Donnie Darko 2?


ikona
st39.6
 

Ze všech špatných nápadů je tenhle jeden z nejhorších. Druhý díl kultovního Donnieho Darka? Uf, to je celkem odvážný tah. S. Darko, jak se bude jmenovat, by měl navazovat na rodinné trable - sleduje totiž Donnieho sestru Samanthu, která ve svých osmnácti letech (v prvním dílu je to malé děvčátko) vyráží s kamarádkou na výlet do Los Angeles. Cestou jí ale začnou obtěžovat podivné vize ...

Chris Fisher na druhého Darka (druhou Darkovou?) dostane deset milionů a herečku Daviegh Chase - ta si svou roli Samanthy zopakuje. Z nováčků pak přiberou třeba Briana Evigana (Step Up 2) nebo Eda Westwicka (Chuck z Gossip Girl). Práva na americkou distribuci rovnou koupili Foxové, pro zbytek světa bude Donnie ... pardon, Samantha, k mání v Cannes. Tak co vy na to? Také se vám z toho dělá nevolno? Trochu to připomíná kauzu Osudového doteku, jen s mnohem katastrofálnějším výsledkem na obzoru.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace