Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Eva Mendes: Královna pomsty


ikona
imf
eva mendes
 

Chronické záchvaty nostalgie snad letos konečně utiší nesestřižená Nevěsta. Tarantino konečně nemá do čeho píchnout a tak se čtyřdisková The Whole Bloody Affair konečně objeví... možná... i disky je zjevně třeba servírovat za studena. Komu by se nechtělo čekat a s obavami sleduje, jak jsou jeho oblíbené ženské hrdinky likvidovány (Jodie Foster v červených číslech, Sarah Connor v televizním "soft" podání, Ellen Ripley v nenávratnu), může vsadit na Queen of the South. Eva Mendes v roli naštvané manželky mexického překupníka drog, který skončil bradou vzhůru, utíká do Španělska, kde spřádá plány na velkolepou vendetu. Jejím hlavním cílem bude mafiánský kápo Ben Kingsley (už se těším na jeho tiky a falešné háro, v posledních letech je to něco jako airbag spolujezdce, prostě povinná výbava) a cestou se jí pod nohy, resp. pod peřinu připlete John Hartnett. Bouchačky, sex a trocha neředěného přehrávání v latinsko-americkém rytmu? Nezní to úplně špatně.

Eva Mendes samozřejmě špatná je, ať už uhání Nicolase Cage, Willa Smithe nebo Joaquina Phoenixe. To si musíme přiznat a ani ten sexy obrázek (co jsem asi deset minut hledal) na tom nic nezmění. Ještě jsou ovšem ve hře ostatní herci a především režisér Jonathan Jakubowicz, jehož drsný thriller o únosech na území Mexika - Secuestro Express - má patřičné grády a dokazuje, že v tomhle případě se spíš než o vysoce stylizovaného Desperada bude jednat o špinavý a drsný film. Ruční kamera, oblaka cigaretového dýmu a zbraně štěkající až nepříjemně blízko u ucha. A pokud Evičku v hlavní roli dostatečně podrží Hartnett (míněno nejen pod peřinou), mohla by z toho být příjemná gangsterka rozkročená mezi nezávislou a komerční scénou. Ne že bych si to teď zrovna uměl představit, ale Jakubowicz si šanci zaslouží, takže držím palce. A vy přestaňte zírat na ten obrázek a běžte si po svým. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace