Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Tipovačka Reloaded!


ikona
Cival
tržby
 

Skončila nám jedna éra. Na šťouchání do Subloga (alias Indiany), na strefování do The Jokera i na špičkování s terminatorem007... na to všechno můžete zapomenout. Naši věrní uživatelé, do nichž jsme s imfem tak rádi pálili, nám vrací úder. :-) Inu, stačí abyste podhulili Iron Mana anebo naopak příliš přáli Haroldovi s Kumarem a mladá tipérská krev se přes vás hned přežene jako vítr.

Ano, MZ Tipovačka se snad bez velkých křečí mění v zajetou součást našeho webu. Transformovali jsme ji na TOP 5 - to aby se vám lépe tipovalo - a přihodili jsme i pár statistik, které se počítají díky algoritmu z nadsvětelné kalkulačky mistra k0C0URa (za týden se k nim přidá minimálně jedna další...), to abyste se mohli sobě navzájem posmívat, anebo, a to spíš, se uznale plácat po ramenou a vzájemně se blahořečit.

Tak jako si to dnes zaslouží první držitel Křišťálového sčotu, uživatel Mariano, a nositel Zvláštního uznání, KarelR, za velmi přesný tip Iron Mana. Kompletní výsledky najdete zde, podrobnější statistiky k jednotlivým filmům tady, odkaz na nové tipy tu.

Za týden se stěhujeme do Hot Stuff - snad vás tam Speed Racer zavede zvlášť jistým krokem.

P.S.: Pro pořádek od příště už nebudeme operovat jen s víkendovými tržbami, ale jednoduše se sumou, kterou daný film utrží až do neděle večer se vším všudy. Tedy i s případnými čtvrtečními projekcemi (tak aby nám v tom nemohli zámořští počtáři dělat bordel).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace