Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zamíří Potter i do Prahy?


ikona
imf
harry potter
 

Warneři ždímou, seč jim síly stačí. Sedmý díl přeseknutý vejpůl, chystaný zábavní park a teď dokonce putovní výstavka. Hlavounům asi došlo, že než postaví zábavní park, mohli by se jim fanoušci rozprchnout po jiných úspěšných sériích, případně zestárnout a zajímat se o něco jiného, třeba o pěstování zemědělských plodin. A tak vymysleli výstavu - snadno ji naskládáte do kamionů, letadel nebo lodí a můžete s ní kasírovat zákazníky po celém světě. Ale těch kamionů asi bude hodně, protože celá ta "exhibice" zabere 10 tisíc čtverečních stop a budou se na ní roztahovat postavy, domy i nejrůznější zvířata (Klofana nevyjímaje, nás ale mnohem víc zajímají draci). První potterofily by měla atrakce přivítat už na jaře 2009, přičemž Becker Media, pořadatel celého podniku, který už pro hollywoodská studia vyrobil např. lední revue k Happy Feet nebo Polárnímu expresu, by rád získal i exkluzivní exponáty, které se objeví až v sedmém (a osmém) díle. Takže až se budete procházet po výstavišti, dávejte bacha na spoilery.


I když to možná nebude tak horké, protože první půka sedmého dílu má premiéru už v listopadu 2010 a i když se výstava chystá vyrazit i do velkých evropských měst, do Prahy by pravděpodobně dorazila až někdy v letech 2010/2011, možná i později, počítá se totiž s pětiletou životností. Už dnes je každopádně jisté, že v útrobách potterovského světa nepotkáme třeba Ewana McGregora. Tomu se castingoví agenti vyhýbali (není sám, z britské elity zůstali opomenuti i další, třeba Hugh Grant, Colin Firth nebo Jude Law) a teď už ho nikdo nenaláká, protože bude hrát v Andělech a démonech s Tomem Hanksem. Hanks dostane padesát milionů, McGregor tak pět a ta izraelská herečko-modelka možná i milion. Což sedí, protože je to průměrná cena křoví v rezidenci Michaela Douglase. Abych pravdu řekl, i když je mi Potter celkem sympatický, mnohem radši bych viděl podobným způsobem zpracované jiné série. Takové muzeum Johna Ramba na kolečkách se střelnicí uprostřed... hmm... A co vy? Svěřte se!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace