Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blu-novinky #3


ikona
st39.6
 

Tento týden je na Blu-ray novinky celkem chudý, takže pěkně hopem: v Americe na BD vycházejí čtyři tituly plus jeden na HD DVD (Freedom: 5). Začneme u National Geographic: Six degrees could change the world. Tento dokument vychází exkluzivně pro Amazon.com, takže ho jinde asi neseženete. Pro nás je ale určitě zajímavější Orphanage z produkce Hell... pardon, Del Tora. Bohužel je ale regionálně zablokované, což zbylé horory nejsou - jak Sublime, tak One Missed Call přehrajete i u nás, čímž výčet zahraničních novinek končí.

To v Čechách se píšou dějiny ... ehm. Na Blu-rayi se tu poprvé objevuje český film (v prvenství české Blu produkce ho předběhl Kozoroh 1Atentát v Ambassadoru, také od Brickboxu) a to sice Vorlův Gympl. Žádné nadšení? Nevděčníci jedni! Abyste věděli, na to, že je Gympl vůbec první český film na Blu-rayi, je technologicky dost zajímavý. Ale o tom až v recenzi, která se chystá někdy na poledne. Bude to zajímavé počtení.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace