Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Napoleon a Hermiona


ikona
Mr. Hlad
daniel radcliffeemma watsonharry potter
 

Harry Potter je mašina na peníze, ale jako všechno na světě i jeho příběh musí jednoho dne skončit. Zbývají nám dva filmy a pak nazdar. Obrýlený kouzelní má na světě miliony fanoušků, kteří z toho určitě nebudou mít radost, ale s největší pravděpodobností budou ještě víc naštvaní dětští herci. Na rozdíl od Alana Rickmana, Ralpha Fiennese nebo Maggie Smith totiž budou muset začít od začátku a předvést světu, že dokáží víc, než jen létat na koštěti a máchat kouzelnickou hůlkou. Už jsme psali o tom, že Daniel Radcliffe by se měl objevit v životopisu válečného fotografa Dana Eldona, ale po seriózních rolích začínají pokukovat i ostatní.

Čerstvě plnoleté Emmě Watson došlo, že z role Hermiony nebude moci žít pořád, a tak se rozhodla podívat se po nějaké serióznější látce. A zdá se, že si vybrala. V dramatu Napoleon and Betsy si zahraje mladou britskou dívku, která se na ostrově Svatá Helena zamiluje do stárnoucího vojevůdce, který v mládí dobyl téměř celou Evropu. Ve filmu si původně měla zahrát Scarlett Johansson, ta ale z hlavní role nakonec vycouvala a zůstává jen v roli producentky. Režii by měl zajistit Benjamin Ross, jenž je zodpovědný například za poměrně zajímavý televizní film RKO 281. Natáčení by mělo začít už letos na podzim a Emma Watson si na něj odskočí hned poté, co dotočí šestého Pottera a jakmile skončí s Napoleonem, opět se vrátí do Bradavic. Jestli jí Napoleon and Betsy pomůže s tím, aby se vymanila z role kouzelnice Hermiony, to zatím neví nikdo. Každopádně snaha se cení.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace