Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

New Yorku, miluji tě!


ikona
imf
povídkový film
 

Paris, Je T'aime ještě neměl českou premiéru a producenti už chystají volné pokračování městských příběhů. Ačkoliv by se mohlo na první pohled zdát, že bezcitní Amíci uloupili další francouzský poklad, stačí nakouknout do řad producentů a zjistíte, že New York, I Love You je opravdu dalším z měst, ve kterých se harcovníci z Paříže zastavili. Podle všeho je v plánu i Londýn. Jestli se pak přesunou do Hong Kongu, obrazí tak všechna moje oblíbená nečeská města a já jim snad napíšu děkovný dopis. Ale na podobné úvahy je ještě brzy, ostatně New York se teprve točí. Město, které nikdy nespí, nabídne filmařům snad ještě víc odstínu než opulentní, zaláskovaná Paříž. O počtu kraťasů zatím nepadlo ani slovo, ale některé z režisérů a herců už známe.

 Někdy to vlastně ani není jasné, kdo bude stát před kamerou a kdo za ní, protože řada herců se rozhodla zkusit režisérské řemeslo - např. Scarlett Johansson, Natalie Portman nebo Yvan Attal (ten taxikář z třetí Křižovatky smrti). Doplní je ovšem zkušená skvadra, ve které nechybí Fatih Akin, Shekhar Kapur, jeden z bratrů Hughesových (Z pekla), Mira Nair nebo... Brett Ratner.

Ano, zatím to nevypadá tak nadupaně jako v případě Paris, kde se sešlo hned několik velevýznamných režisérů, ale všechno záleží na celkové souhře, kvalitě scénářů a dalších faktorech. Třeba hercích. V newyorských segmentech potkáte třeba: Haydena Christensena, Ethana Hawkea, Natalie Portman, Kevina Bacona, Maggie Q nebo Orlando Blooma. Navíc New York sám o sobě bude nepřehlédnutelnou postavou, která všechny příběhy obejme a podpoří. Takže palec nahoru a těšíme se, i když obava z druhého vstupu do stejné (i když jiné) řeky nám z bot asi až do premiéry nevymizí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace