Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Oko bralo i podruhé...


ikona
Cival
tržby
 

Karetní vykutálenost Oko bere Roberta Luketice ztratila oproti minulému víkendu jen 37% diváků. Na konto si díky tomu připsala dalších 15 milionů (celkově jich má 46) a pomalu, byť jistě opanovává poslední týdny před letní sezónou.

Na geniální matematiky drancující Vegas si nepřišla ani jedna z novinek. Ani stříbrné Tvrdé palice George Clooneyho, které nastřádaly 13 a půl milionu. Průměrné komerční přijetí, průměrné recenze, průměrná nuda... Komediální retra holt dějiny nepřepisují a ani pokus multifunkčního intelektuála Clooneyho, který s chutí hrál i režíroval, na tom nic nezměnil.

Výrazně smutnější je neúspěch dobrodružné komedie Nim´s Island, kterou Foxové zacílili na rodiny s dětmi, procpali do tří a půl tisícovek kinosálů a ozdobili populárním jménem Jodie Foster. Jenže i když se k ní přidal král Leonidas a na Oscara nominovaná Abigail Breslin, stačilo to jen na třetí místo a vlažných 13,3 milionů.

Potupu premiér navíc dovršily Ruiny na pátém místě, které diváci odpálili za 7,8 milionů. Ale diví se tomu vlastně někdo, po matných trailerech a komerčním kolapsu spřízněných Turistas? Asi ne. Na ambiciózní horor z dílny MTV si tak mohl v klidu vyšlápnout i fešácký slon Horton - trůnící tentokrát na čtvrté pozici - do jehož animované peněženky se za mořem nasypalo už 131 milionů dolarů (celosvětově přes 200).

Za porobenými novinkami vládne nuda. A vládnout bude asi i příští týden. Blížící se tituly totiž nevymetou všechny ty paběrkující chudinky. Šestého Superhrdinu (5,4 M, -43%), který nedosáhne ani na 25 milionů, sedmé Meet the Browns (3,5 M,  -53%), osmého Tvrďáka Taylora (3,5 M, -48%) i devátou Clonu (2,7 M, -45%) v desítce rádi oželíme. Jenže před nimi se musí vypakovat ještě mamuti z 10000 př.n.l.

To chvilku potrvá. Zvlášť když za týden čeká křest jen ostré Street Kings, nezávislé Smart People a trapné teenagery z hororového Prom Night.

Kompletní výsledky zde.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace