Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Magnum získává tvář


ikona
imf
seriál
 

O téhle seriálové adaptaci se spekuluje už od dob, kdy George Lucas znovu poslal do oběhu Anakina Skywalkera, takže přeříkávat vám znovu fakta je asi zbytečné - Tom Selleck, křiklavé havajské košile, rudé Ferrari a nabitej černoch jako nejlepší kámoš z Vietnamu. Byl to kult především díky Selleckovu šibalství a humorné lince, která se sbíhala především v postavě plukovníka Higginse a jeho dobrmanů. Kdo viděl, ten nezapomene. Už jen kvůli té skvělé úvodní znělce.

V průběhu let se spekulovalo snad o každém hollywoodském samorostovi - od správně uleželého Sellecka (proč nepoužít originál, že?) přes George Clooneyho s knírkem (uff) až po fandovskou jedničku - Matthew McConaugheyho. Uznejte, že ten kluk to má v obličeji i v zrcadle. V Sahaře dokázal, že umí plýtvat charismatem i plážovým tělem a já nemám sebemenší obavu, pokud jde o jeho herecké schopnosti. Ruka ale ještě není v rukávu, McConaughey zatím čte scénář a utrousil do médií, že je fanouškem seriálu, což nás staví před relativně dobré vyhlídky. Navíc s případným porostem na tváři nevypadá McConaughey úplně odpudivě (zájemcům doporučuji Království ohně) a pokud mu zůstane kšiltovka i Ferrari (přimlouvám se za stále sexy model 430 Spider, který se objevil např. v celovečerním Miami Vice), nemám důvod na to nekývnout. Jen režisér a scenárista M.R. Thurber (Vybíjená) se k tomu projektu zoufale nehodí. I kdyby měl nakoukané všechny epizody natřikrát a pozpátku, pořád budu mít pocit, že se ve filmu objeví utajované cameo Bena Stillera.

Rozjely se mimochodem i práce na další seriálové klasice osmdesátých let, legendárním A-Teamu. Režisér John Singleton (Shaft, Rychle a zběsile 2) nechce prozradit detaily, ale stejně jako v případě Magnuma dojde k posunu časové linie (Perský záliv nahradí Vietnam) a studio pravděpodobně tým sestaví z hvězd střední a vyšší svítivosti. Ani v jednom případě bychom však neměli počítat s rozpočtem, který by nějak radikálně překročil sto milionů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace