Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Smithovi Reloaded?


ikona
imf
20th century fox
 

Brad a Angelina čekají dvojčata, přičemž suma za jejich první exkluzivní fotky se podle odhadů vyšplhala někam k deseti milionům dolarů (za chvíli bude Angelina jenom rodit a na filmovou kariéru se vykašle... kdo by si nedal říct, když to takhle vynáší). My bychom raději místo dalších dětí chtěli další filmy. A klidně by se na nich mohl manželský pár podílet společnými silami. Proč vlastně Foxové nikdy nenatočili pokračování Pana a paní Smithových? Ten film vydělal skoro půl miliardy (s rozpočtem 110 milionů). Jednu dobu se dokonce mluvilo o seriálu. A sequel nikde. Chápal bych to, kdyby se ti dva nesnášeli, ale hrát spolu v jednom filmu je přece spojení příjemného s užitečným.

Foxové každopádně nehodlají čekat, až Angelinu přestane bavit zaplňování mateřských školek, a tak si objednali od Alana McElroye scénář Man & Wife, který je tak trochu ze stejného těsta jako Smithovic eskapády. On je zabiják a musí se oženit, aby se neprozradilo jeho utajení. Novopečená nevěsta se však do něj zamiluje a posléze začne obdivovat i jeho práci. Podle prvního nástřelu to prý skončí značně neortodoxně, což v řeči producentů znamená řešení, které lze vidět na míle daleko. Ti dva si zkrátka začnou navzájem měnit zásobníky.

Proč už nejásáme? McElroy je béčkař a má za sebou např. scénáře k Vojákovi (The Marine) nebo Tělo na tělo. To může mít pro osud filmu dost neblahé následky a pokud by si náhodou Brad s Angelinou nechtěli zkrátit mateřskou (což pravděpodobně nehrozí), druzí Smithovi z toho netrčí ani náhodou. Možná se jich dočkáme časem. Představa ultimátního skoromanželského komba je víc než lákavá a to nejen pro ty, kdo pamatují Spencera Tracyho a Katharine Hepburn. Kdybyste si mohli vybrat, koho byste obsadili jako ideální hollywoodský pár do podobného projektu? Klidně někoho pro tyto účely oddejte. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace