Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Legie plná hvězd


ikona
imf
dennis quaid
 

Dennis Quaid, Tyrese Gibson, Charles S. Dutton nebo Lucas Black. To jsou parťáci, co musí v apokalyptickém akčňáků Legion zajistit narození druhého Ježíše Krista. Ještě se neví, zda budou chránit nějakou těhotnou ženštinu nebo se starat o novorozeně (obojí šlo v posledních letech nejlíp Cliveu Owenovi, tak proč sakra není v obsazení?). Každopádně to budou mít trochu ztížené faktem, že na zem sestoupila parta andělů, která má za boha odvést špinavou práci. Pohár trpělivosti totiž přetekl a tentokrát nás místo potopy čeká seznamovací večírek se žhavou lávou. V zapadlé putyce naštěstí o osudu světa rozhoduje nejen naše skupinka nesourodých individuí, ale i naštvaný archanděl Michael (Paul Bettany, tentokrát bez devítiocasé kočky), který má s bohem nevyřízené účty a rád mu trochu zavaří, i kdyby se mělo jednat o zajištění existence samotného Ježíše juniora. Tak či onak našim hrdinům asi bude pěkně hořet za patami.

Snímek, ze kterého už teď naskakují pupínky nejrůznějším náboženským organizacím, je debutem trikového specialisty Scotta Stewarta (Smrtonosná past 4.0, Sin City, Superman se vrací, Piráti z Karibiku 2 a 3) a už pár dnů se natáčí v Mexiku. Rozpočet asi nebude z největších, ale kontroverze by se dala krájet a obsazení vypadá víc než slibně. Zvlášť Bettany a Quaid by mohli rozsvítit plakáty i sebeblbější dialogy. Druhé Dogma z toho nečouhá, ale spokojíme se i s firebally a blesky. Tak co vy na to? Už se modlíte?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace