Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Luxus po americku


ikona
imf
kino
 

I když v tomhle případě se značným zpožděním. Jeden by čekal, že americká kina svým návštěvníkům nabízejí ten nejlepší požitek, ale faktem je, že nadstandardní služby v multiplexech příliš neletí. Jsou totiž drahé. Přesto se teď nám dobře známá Village Cinemas (původem z Austrálie) rozhodla v Americe zavést tzv. Gold Class systém. Jedná o speciální sály (30-40 míst) s luxusními pohovkami a kompletním servisem. Nikdo pod osmnáct (v Americe jedenadvacet) není vpuštěn, mobily jsou zakázány a kontrolovány, sál je vybaven nejlepší technikou (2D/3D projekce) a za velmi slušné ceny si můžete objednat z jídelního lístku předkrmy, snacky i teplé minutky. Zkrátka první třída se vším všudy, tedy i cenově. Navrhovaná cena pro americké teritorium je 35 dolarů (vstupné do klasického sálu se pohybuje kolem 12 dolarů) a Village si už brzy vyzkouší v Chicagu, zda bude nový systém fungovat.

Pro Pražáky to není žádná novinka, protože na Andělu funguje Gold Class už pár měsíců. Za 319,- (běžná cena je 169,-), případně zlevněných 269,- (10:00-17:00 ve všední dny) si můžete i vy dopřát "trochu víc". Nutno říct, že do české verze klidně pustí teenagery a technologicky na tom rozhodně není lépe než ostatní sály (ale hrají tam pěkně). O úrovni českých kin by se dalo celkem úspěšně blognout (to není slib, spíš úvaha), ale snaha o luxusnější zážitek rozhodně není marná. Lístky jsou sice drahé tak nějak samy od sebe, ale např. aktuální trend zkvalitňování (víc místa na nohy, větší výběr občerstvení, lepší sedačky) návštěvy biografu rozhodně není od věci. Stačí vzpomenout speciální "žirafí" řadu ve Village (dvojnásobek místa na nohy), možnost odklopení opěradel, speciální dvousedačky apod. I český divák uvítá trochu pohodlí. Jak byste si to představovali vy a jaký je váš nejpříjemnější zážitek v českých nebo jiných kinech?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (64)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace