Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Raimi konečně sestřese pavučiny


ikona
imf
jack ryansam raimi
 

Dlouho se však netušilo kam se režisér Spideyho trilogie (která patří mezi ty úplně nejvýdělečnější) vydá. Ve hře byla adaptace Hobita, tisíc dalších comicsů (včetně Spider-Mana 4) nebo dlouhodobý návrat k hororům za pár šlupek. Nakonec však Raimi zůstane v áčkovém byznysu a za svou novou misi pravděpodobně vyfasuje nějaký ten milionek. Čeká ho totiž resuscitace slavného Jacka Ryana, jediné kloudné odpovědi, kterou Američané vymysleli, když se objevil James Bond. Spisovatel Tom Clancy udělal z agenta CIA ve svých knihách div ne Supermana, ale hollywoodské adaptace (ve kterých si tohoto hrdinu zahráli Alec Baldwin, Harrison Ford a naposled i Ben Affleck) byly příjemně realistické. S Raimiho příchod však Ryana dost možná čeká akčnější režim.

Nikdo zřejmě nečeká pohupování nad New Yorkem, ve stylu Petera Parkera, ale Paramount dává výběrem režiséra najevo, že víc než o vývoj postav mu jde o adrenalinové akční scény a exploze. A to i s ohledem na to, že nový představitel ikony knižního techno-thrilleru, se jmenuje Ryan Gosling a doposud budil dojem zaláskovaného mladíka. Ale když tenhle part (s notným přispěním Phila Aldena Robinsona) uhrál i Ben Affleck, myslím, že se nemáme čeho bát. Jeho obsazení nás vrátí v Jackově kariéře o notný kus zpátky, což ale studiu nebrání v tom, aby přišlo se zápletkou odehrávající se v současnosti (na zemětřesení časových linií jsou ostatně fanoušci zvyklí). A logicky půjde o hrozbu, která by mohla zasáhnout celý svět (=New York a Washington D.C.). Dobrá zpráva je, že Raimi nebude psát scénář a že filmu se dočkáme už v létě 2010. Natáčení začne hned, co milovník pavouků dotočí horůrek Drag Me to Hell.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace