Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Mumie, rajčata a vetřelci?


ikona
imf
sequel
 

Plakát na třetí Mumii už pěkných pár hodin okupuje galerii a vypadá jako ukázkový fake (trailer nás možná vyvede z omylu), ale někteří z herců už mluví o dalších dílech. Je to klasická vějička na diváky i producenty, ostatně už předem počítáme s otevřeným koncem, který zanechá některého z nemrtvých záporáků hrabat prstíčkem v troskách, které O'Connell a spol nadělají. K podobnému hraní na jistotu se ostatně uchýlili i bratří Strauseové, když ve druhém AvP nechali mimozemský cirkus odcestovat zpátky do vesmíru a ještě osolili časovou linku zmínkou o supertechnologii pro Weyland-Yutani Enterprises. Pokračování za rohem? Po zhlédnutí filmu jsme doufali, že vetřelce a predátory nechají filmaři zase pár let na pokoji, ale 120 milionů dolarů celosvětově zřejmě rozhodlo o dalším ždímání.

Trojka by se měla odehrávat ve vesmíru a všichni v redakci zbožně doufáme, že ji bude režírovat zas nějaký jiný nešika. Aby byla legrace a my se mohli už předem smát tomu, jak dotyčný viděl všechny předchozí filmy a chce se přiblížit duchu klasiky a konečně předvést obě rasy v plné síle. Uff... teď už na to neskočíme, pokud se náhodou nejmenujete Scott, Cameron nebo McTiernan. Vesmírné interiéry a exteriéry sice znějí lákavě, ale vymyslet něco originálnějšího než hru na kočku a myš nebo mariňácký guláš (i když Doom v tomhle duchu pořád ještě dopadnul snesitelně) bude zatraceně těžké. Nemůžu říct, že bych držel palce nebo se těšil. Počkám si. Jen doufejme, že tenhle třetí versus hřebíček definitivně nezprovodí sci-fi ikony z výrobních linek 20th Century Fox. Byla by to zatracená škoda.

A co čtyřky? U Warnerů se vykašlali na opulentní název Terminator Salvation: The Future Begins a oznámili, že definitivní titul se dozvíme až začne oficiální marketingová kampaň. Což může být nejdřív v létě. Vzhledem k liknavosti Foxů ohledně schválení druhé sezóny Sarah Connor Chronicles (vůbec se jim nedivíme), to vypadá, že s propagací dalších terminátorů se začne co nejdřív. Dokud jsou endoskeletony žhavé. V případě čtvrtého Bournea pro změnu můžete vydechnout. Greengrass a Damon sice potvrdili, že by bylo fajn se zas jednou proběhnout, ale dokud nedostanou do ruky kvalitní námět, půjdou si takříkajíc po svém. Což přeloženo do češtiny znamená, že termín je neznámý.

Místo Bournea se však vrátí kultovní béčko  Attack of the Killer Tomatoes!. Celovečerní pokračování útoku naštvané zeleniny bude režírováno týpky, co stojí za internetovým projektem Ask a Ninja! Zběsilé videoblogy pro fanoušky asijských zabijáků mají své nezaměnitelné kouzlo a jsou chytré a zábavné zároveň, takže klukům držím palce. Navíc nesnáším rajčata, takže pokud jich někdo pár tisíc v rámci filmu rozmašíruje předkem auta nebo motorovkou, má můj hlas.

Pak je tu ještě tisíc dalších filmů, které nejsou sequely, ale hraje v nich Seth Rogen, ať už osobně nebo jako dabér. Co na tom klukovi všichni vidí? Myslím, že mám další terč na šipky. I když do Jonaha Hilla by se trefovalo líp. Do koho hážete šipky vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace