Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

NBC ulovilo další legendu


ikona
imf
 

Jste blázni do Ztracených nebo Survivora? Ztroskotanců na opuštěných ostrovech se ani v dohledné době nezbavíte, protože u NBC se při ratingovém sešupu chytají všeho, co by se dalo alespoň trochu ždímat. Remake Bionic Woman byl propadák, volné pokračování Knight Ridera je přinejmenším rozpačitý a nebýt Heroes (v druhé sezóně ovšem značně podceněných) tak by u NBC padaly hlavičky. Je třeba sáhnout do historie a svézt se na vlně, která potápí lodě a sestřeluje letadla. Zapomeňte na Ztracené, protože na podzim se vrátí Robinson Crusoe!

Daniel Defoe zřejmě momentálně ve své rakvi pádluje směrem k centrále Universalu, která to všechno odklepla, ale vypadá to, že všechno důležité bylo sepsáno a podepsáno, takže se už na jaře začne natáčet někde v Austrálii, přičemž do hlavní role se počítá s někým místním, případně nějakou britskou hvězdou. NBC hodlá do pilotního dílu napumpovat docela dost peněz a chce zachovat i období 17. století a další detaily z knižní předlohy (dočkáme se Pátka). Robinson Crusoe ovšem dostane do vínku posílené "macgyverovské" schopnosti. Snad to neznamená, že z párátka a sponky do vlasů ve třetí sezóně postaví obrovskou kuš, která ho odpálí zpátky do Londýna. Pár kliček nás ale čeká určitě, ostatně na opuštěném ostrově se brzy objeví kanibalové, tajemní vojáci, vychytralé šelmy a možná i mimozemšťani, lední medvědi a Evangeline Lily.

Za to poslední bychom se vůbec nezlobili, ale stejně mám pocit, že tenhle nápad nepatří k nejlepším. Na celé knize jsem si nejvíc užíval atmosféru odloučení a existence na pokraji života a smrti. Tady se počítám už v pilotním dílu objeví buď Pátek nebo tajemný dým na druhé straně ostrova. A pak zjistíme, že jsou tu ženy, Robinson založí rodinu a... no však uvidíte sami. Pokud na to tedy budete mít nervy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace