Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

A co seriály?


ikona
st39.6
 

Scénáristická stávka sice oficiálně skončila, to ale bohužel neznamená, že by se automaticky začaly vracet naše oblíbené seriály. Ba naopak, budeme se muset smířit s tím, že většina letošních, respektive loňských favoritů se vrátí až na podzim. Do té doby koukejte třeba na naše hezké české, o to sladší pak ten návrat bude. Není nad přechod od Majora Zemana k přestylizovanému CSI, z Ordinace v růžové zahradě do Private Practice nebo z Ulice do ... ne, nic podobného nikde nemají.

Do podzimu, kdy nastoupí nové řady, se rozlučte s Prison Breakem, kterému zbývá poslední díl, s Private Practice, Pushing Daises, s Hrdiny nebo Chuckem. Vrátí se i Life, naopak smutnou zprávu mám pro fanoušky Bionic Woman (ta se postupně zlepšovala...), Journeymana, Cavemenů (uff...), Friday Night Lights nebo Canea (zajímavé drama z prostředí obchodu s alkoholem) - se všemi se můžete nadobro rozloučit. Datum návratu nemají potvrzené žádné ze seriálů od Showtime (Dexter, Weeds, Californication, Brotherhood), minimálně u Dextera bych se ale konce ještě nebál (má před sebou poslední knihu, tedy sezónu). Více než roční pauzu si dá Dr. House. Když už jsme u těch lékařů, s trochou neodvysílaných epizod se vrátí Grey´s Anatomy a Pohotovost, posledních šest epizod čeká Scrubs (ještě se neví, jestli po natočení půjdou do televize, nebo rovnou na DVD), dále se v brzké době můžete těšit na návrat v rozmezí tří až pěti (ale i více) epizod seriálů jako Gossip Girl, Supernatural, Smallville (ehm...), Bones, Zoufalé manželky, 30 Rock, My Name is Earl, všech CSI a Reapera. Na chvilku se vrátí i Jericho se šesticí doslova vymodlených epizod (podle prvních dvou se dost polevilo...), radost udělám i fandům nerdů a geeků z Big Bang Theory nebo dobrodružství mladého lovera z How I Met Your Mother - obojí čeká minimálně dalších devět epizod. Potěší i návrat Til´ Death, naopak Back to You asi nikomu nechybělo. Nedávno recenzované Sarah Connor Chronicles má v zásobě ještě čtyři díly, co bude dál se uvidí. Ztraceni nakonec místo osmi epizod dostanou šťastných třináct. Bude zajímavé, jak se k tomu postaví Nova, která právě kvůli stávce nenavázala čtvrtou sérií.

Při pohledu na velmi stručný výpis těch nejzajímavějších seriálů se člověku dělají pupínky z toho, jak velké množství jich sleduje. Pokud jsme ale přece jen něco zapomněli, ozvěte se v komentářích.

P.S.: Takový doplněk: o Moonlight se zatím neví. Většina produkce HBO /Entourage.../ se vrátí až na konci roku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace