Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kate je v pohodě, Paris v p...


ikona
Cival
tržby
 

Konečně zase jednou klidný víkend. Největší úspěch během něj sklidila obnovená dvojka novodobých amerických zlatíček Matthew McConaughey & Kate Hudson v Bláznově zlatu. 22 milionů za víkend je suma docela příjemná, zvlášť při pohledu na blížícího se Valentýna. U Warnerů ale možná trochu litují, že se ani s dobrodružnou (= nákladnější a komerčně vděčnější) zápletkou nepodaří trumfnout devadesátimilionovou Lemru línou, natož stomilionové Jak ztratit kluka v 10 dnech. K osmdesáti milionům se ale Bláznovo zlato tlačit bude. Druhý Martin Lawrence cílí o poznání níž. Jeho rodinná taškařice Welcome Home Roscoe Jenkins totiž utržila solidních 17 melounů, čímž se v Lawrenceově filmografii zařadí do klidného středu. Lawrence tak musí dál přemýšlet hlavně o případných třetích dílech Mizerů a Agenta v sukni a vysvětlovat, jak je možné, že jeho veledíla provázejí tak zrůdné fotografie (viz níže).

Na bronzový stupínek spadl trojrozměrný koncertní záznam z turné Hannah Montany. Původně měl kina okupovat jen týden, spolu s přemrštěným vstupným (15 dolarů za lístek) to ale vedlo k enormní návštěvnosti a neuvěřitelným třicetimilionovým tržbám za předchozí víkend. Producenti proto zpozorněli a „Hanku“ nechali řádit v kinech ještě o pár dnů dýl. Do kasy to přineslo dalších deset a půl milionu (celkem jich svítí na kontě už 53), náctiletou zpěvačku ale náhlá změna distribuční taktiky dotlačila vcelku pochopitelně k vysokému propadu o 66%. Naopak překvapivě mírné ztráty (s ohledem na žánr) vykazuje Oko na čtvrté pozici se šesti miliony při poklesu o 46%. Na druhou stranu i zbytek žebříčku ztrácel málo, protože tržby z minulého týdne stlačil dolů SuperBowl. Pátá Juno díky tomu pokořila neuvěřitelných 117 milionů, šestá romantika 27 šatů se prodrala k 65 milionům a sedmé Než si pro nás přijde sbírá též poctivě, a proto hlásí také pěkných 75 milionů. Na osmém a devátém místě válčí dál ruku v ruce Rambo (prozatím 36 M) a Sparťani (33 M), desítku tradičně uzavírá Až na krev P. T. Andersona (26 M).

Mimochodem, patnácté Pokání je momentálně na hezkých 45 milionech. Naprostý nezájem naopak vytrestal Vince Vaughna a jeho Wild West Comedy Show a hlavně kinodebut Paris Hilton The Hottie and the Nottie. Do 111 kin, v nichž se její komedie promítala, zamířilo v ten který den v průměru deset platících diváků. Spravedlnost existuje!

Za týden se o tom možná přesvědčí Limanův efektní Jumper, druhý díl megahitu Let´s Dance, valentýnská romantika Určitě, možná a Paramountem silně protěžovaná Kronika rodu Spiderwicků. Ano, to je ta veleprůměrně vyhlížející fantasy, jíž studio uvede do víc jak 3500 kin za doprovodu traileru na čtvrtého Indiana Jonese. Režisér Mark Waters má myslím už teď vystaráno.

Výsledky komplet tady

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace