Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stávka scenáristů je za námi!


ikona
imf
stávka
 

Konečně se dohodli. Je to sice dočasná smlouva (ale to byly i všechny před ní), ale důležité je, že v pondělí se zas všichni vrátí ke strojům a fandům se rozeběhnou nejen oblíbené seriály (i když resurekce bude pomalá a čekání se stejně nevyhneme), ale i plnokrevný novinkový servis. Plus ti Oscaři snad opravdu budou se vším všudy, pokud si i režiséři cizojazyčných snímků stihnout vyřídit víza.

Nebudeme vás zahrnovat nesmyslnými čísly a zisky, které z nových smluv vyplývají, důležité je, že už o tom můžeme přestat psát a mluvit. Nebe nad hollywoodským nápisem ale zcela bez mráčků není, protože i nad chystanými megahity pro rok 2009 (Transformers 2 např.) visí hrozba stávky herců. Těm vyprší smlouva už v červenci, ale producenti poučeni z předchozích nezdarů budou chtít jistě zasednout k jednacímu stolu co nejdříve... pokud by se to podařilo vyřešit stejně hladce jako v případě režisérů (a každý v to doufá), nemusíme se bát, že v nejbližších třech letech zas někdo začne zlobit. A teď, dámy a pánové, otvírejte šampaňské a plechovky s kaviárem. Továrna na celuloidové sny už zase dýchá z plných plic.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace