Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zlým Terminátorem se stává...


ikona
imf
terminátor 4
 

O oscarové zlato ho připravili, ale teď možná dostane kovový endoskeleton. Josh Brolin zažil v roce 2007 velký comeback, ale rok 2008 by z něj mohl udělat legendu. Stačí aby byl čtvrtý Terminátor životaschopným projektem a vytřel fanouškům zrak. Úspěch vynuceného pokračování je zatím ve hvězdách, ale Josh Brolin rozhodně má předpoklady k tomu, aby zahrál záporáka, o kterého zkřivíte každou tyč v okolí. McG zmínil, že nechce dobře stavěné chlápky jako Russella Crowea nebo Erica Banu... Josh Brolin by měl být z terminátorů, kteří se snadno vmísí do davu, ale když na to přijde, využijí své nadlidské síly a ochoty lámat vazy.

První film nové trilogie by se měl odehrávat v roce 2019, což naznačuje (podle neoficiálních časových linií, od kterých se tvůrci distancují, jak jen mohou), že T-800 je převratnou módní novinkou a začíná se nasazovat do boje proti rebelům, které vede John Connor (Christian Bale), nakonec tedy opravdu hlavní hrdina celého filmu. Každý správně vychovaný fanoušek terminátora ví, že všichni T-800 nevypadali jako Arnold Schwarzenegger, to jen modely 101. Stodvojka mohla klidně vypadat jako Josh Brolin. V čem se lišil tento druh terminátora od starších modelů?

Především měl konečně dokonalou imitaci lidské pokožky a krve, čímž se předchozí verze chlubit nemohly (T-700 měl jen gumou potažený endoskeleton, nabarvený naoranžovo), stejně jako kvalitnějším materiálem a brněním. Odolnost této řady byla taková, že ji SkyNet začal vyrábět ve velkém, ale jen pár modelů-infiltrátorů mělo lidskou výbavu, ostatní kousky bez kůže (model kostra) běhaly po bojišti nebo strážily sídlo SkyNetu. Infiltrátoři se však stali noční můrou rebelů a o jednoho takového (možná úplně prvního) půjde v novém filmu. Brolin ještě není oficiálně potvrzený, ale zřejmě probíhá minimálně jednání, protože se McG při zmínce velmi podezřele usmál. Fanoušci ale spíš trnou nad tím, jakou podpásovku jejich série dostane. Zatím mohou "trpět" každý týden u seriálu Sarah Connor Chronicles, který sází na obrazovku jednoho terminátora za druhým. Už v pátek se dozvíte, co si o tom myslíme. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace