Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Super Bowl 2008: Klipový ráj


ikona
imf
super bowl
 

Už zase se přetahují o tu šišatou mičudu. V redakci MovieZone americkému fotbalu nerozumíme a pokud není záminkou k natočení pár opravdu cool akčních scén, vyhýbáme se mu obloukem. Proto nás Super Bowl vzrušuje pouze z filmového hlediska. Sledovanost souboje o metu nejcennější je tak obrovská, že hollywoodským studiím letos nebylo líto rekordních tří milionů za třicetivteřinový spot (kdo umí počítat, je to zhruba jedno Porsche za každé dvě vteřiny... nebo deset škodovek :). Není divu, Foxové platí NFL nekřesťanských 712 milionů dolarů za to, aby mohli fotbal vysílat. Někde se prostě ty peníze točit musí.

Letošní výběr není špatný, i když nového Martina Lawrence a zaprášeného Al Pacina (který u nás už vyšel na DVD!) si mohli někteří vážně odpustit. Indy čeká na Valentýna, Mumie čeká na Indyho a Speed Racer asi na zázrak, takže za favority musíme prohlásit Wanted, Iron Mana a Jumpera. To jsou klipy, které stojí za to, to jsou filmy, které budou mířit hodně vysoko. Osobně mám ještě slabost pro Vantage Point a Zohana, přičemž někdo by ještě mohl špitnout něco o Narnii. Ano, víme o ní. A svým způsobem se docela těšíme. Na Lucinku. A spol... Klikejte jako blázni, dokud je na co... :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace