Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Úmrtí Heatha Ledgera


ikona
imf
rip
 

Nekrologům se většinou vyhýbáme, ale málokdy se stává, že zemře velká hollywoodská hvězda na výsluní, která má navíc před premiérou jednoho z největšího filmu své kariéry. Osmadvacetiletý Heath Ledger se v létě objeví v již dotočeném Temném rytíři, ale vidět jste ho mohli např. v Příběhu rytíře, Patriotovi, Legendách z Dogtownu nebo Zkrocené hoře (za tu byl dokonce nominován na Oscara).

V jeho newyorském bytě ho našla hospodyně a přivolaná záchranka už jen konstatovala zástavu srdce a následnou smrt. Na místě však byly nalezeny i rozsypané prášky, takže policie momentálně šetří možné předávkování a tedy i sebevraždu. Po nezdařeném sebevražedném pokusu Owena Wilsona se jedná o další z hollywoodských šoků.

Heath Ledger toho měl před sebou hodně, včetně roztočené spolupráce s Terrym Gilliamem (The Imaginarium of Doctor Parnassus), jejíž osud je teď ve hvězdách. Zřejmě nejvýraznější Ledgerova role (Joker) tak bude zároveň jeho poslední.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace