Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wahlberg bude prodávat drogy...


ikona
imf
mark wahlbergpeter berg
 

...v novém filmu Petera Berga. Ale nebude to jen tak, protože Wahlberg i Berg teď mají před sebou tolik projektů, že se nezastaví až do Vánoc roku 2011. Nebo tak nějak. Doufejme, že v té době už bude scenáristická stávka minulostí a na zatím nepojmenovaném projektu se začne pracovat. Půjde tu totiž o gangsterku z prostředí největších drogových bossů. Hlavní hrdina, Jon Roberts, se právě vrací z Vietnamu a hodlá si trochu přivydělat. Protože už v armádě slyšel spoustu věcí o drogových stezkách a nejrůznějších kartelech, rozhodne se, že se místo práce v McDonald's poohlédne v Kolumbii po nových kamarádech. Jeho cesta vede až ke kartelu v Medellinu, který vedl sám Pablo Escobar. Během sedmdesátých let se tak z Jona Robertse stala jedna z nejdůležitějších amerických spojek a klíčová postava miliardového obchodu s drogami.

Připomíná vám to něco? Podobné téma bylo zpracované hned několikrát (třeba v Kokainu s Johnny Deppem, kde si Escobara zahrál Cliff Curtis ze Sunshine), naposledy v dokumentu Cocaine Cowboys (stejné postavy, stejné události). Bergův film bude mít zřejmě trochu víc tzv. umělecké licence (rozuměj exploze, přestřelky, honičky), ale ze všeho nejvíc je jeho vznik podnícen úspěchem Amerického gangstera. Náhlá žízeň po gangsterských "životopisech" by mohla oživit spoustu příběhů z černé kroniky (že by vzniknul i ten český Kajínek, ostatně Sametoví vrazi a Prachy dělaj člověka patří k tomu lepšímu z poslední doby). Dlouhodobý trend z toho ale pravděpodobně nekouká, vždyť i Berg s Wahlbergem se k drogovému králi budou muset probojovat přes několik projektů (Max Payne a Fighter u Wahlberga, Hancock a Duna u Berga). A abychom si ukrátili čekání, zkuste nám napsat, jaká postava světového zločinu by si podle vás zasloužila své místo na stříbrném plátně (ne, Fantomas už se nevrátí :).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace