Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bale půjde Deppovi po krku


ikona
imf
christian balejohnny deppmichael mann
 

A není to jen nějaké "hej, počkej!". Ti dva si zahrají jeden z nejslavnějších párů historie. Samozřejmě tedy ne párů v pravém slova smyslu... Christian Bale bude muž spravedlnosti (ale žádný andílek) a Johnny Depp se představí jako gangster. Americký gangster. To teď hodně letí. Představte si období Velké hospodářské deprese, třicátá léta minulého století... nedostatek chlastu a mafii, která ho obstarává a spokojeně roste. V čele všeho odpadu stojí John Dillinger, hezoun Nelson a fešák Floyd. Tuhle trojku musí federální vyšetřovatel Melvin Purvis dostat za mříže, což však bude vzhledem k přebytku olova na její straně poměrně těžký útok. Tihle chlápci si nevykecávají díru do hlavy, na to mají až příliš nervózní ukazováčky.

A Christian Bale (Purvis) a Johnny Depp (Dillinger) si zjevně chtějí zastřílet, protože napochodovali přímo do projektu Michaela Manna, což se většinou rovná komerčnímu krachu, ale zároveň špičkovým výsledkům. Nevím tedy, kdo pořád Mannovi dává další a další stovky milionů, ale je pravda, že hvězdy se na něj lepí jako divé. Tuhle anomálii hollywoodského průmyslu vítám s nadšením, jen doufám, že digitální kamera tentokrát zůstane v kůlně a Public Enemies nabídnou klasickou retroatmosféru, říznutou stylem Nelítostného souboje. Natáčet by se mělo už v březnu, podle Mannova scénáře. Jestli už ho dopsal nebo se čeká na konec stávky se neví, ale termín je dostatečně pevný na to, aby tahle látka už ležela v šuplíku, připravená vystartovat. Což je rozhodně fajn.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace