Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seznamte se s bondgirls...


ikona
imf
James Bond
 

Už je máme v síti obě! Nová bondovka (pořád ještě bezejmenná) se začala natáčet už o víkendu přímo uprostřed Londýna a když už leštíte kamery, měli byste mít casting dokončený. Není tedy divu, že po evropských záporácích přicházejí... ehm... neméně evropské bondgirls. Jako první byla před několika dny až týdny, podle toho jak moc spoléháte na neoficiální zdroje, oznámena Gemma Arterton? Neznáte? Poznáte. Gemma momentálně hraje v obrovském britském hitu St. Trinian´s o trojici zlobivých školaček, které vždy dostanou, co chtějí. Trojice modelek ve školních uniformách? Tenhle film se určitě dostane i do našich kin.


Hlavní chod nás ale čekal až na poslední chvíli. Ta důležitější bondgirl totiž bude Olga Kurylenko! Jméno i fotka by vám měly být povědomé, tahle východní holčina totiž nedávno sváděla i Timothyho Olyphanta v Hitmanovi. Docela jí to tam slušelo, i když o jejích hereckých schopnostech má jisté pochybnosti. Vypadá to však, že dvaadvacátý Bond nebude potřebovat srdcelamnou Evu Green, přeakčnělou Michelle Yeoh nebo ambiciózní Halle Berry. Běžná okrasa jako v dobách Conneryho nebo Moorea asi tentokrát postačí. Anebo nás Olga překvapí, ostatně Marc Forster pravděpodobně nepojede v úplně klasických bondovských kolejích. Myslíte si, že od něj můžeme očekávat snahy o strhnutí kormidla, nebo se zachová jako klasický fanoušek, co vyrůstal na Goldfingerovi a teď si chce zkusit jaké to je, dávat rozkazy nejslavnějšímu tajnému agentovi? Uvidíme... jeho herecký tým ale vypadá po čertech zajímavě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace