Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Radcliffe míří do Somálska


ikona
Mr. Hlad
daniel radcliffeharry potter
 

Dětské hvězdy to měly vždycky těžší než jejich dospělí kolegové. Když je jim deset let, můžou jejich jména na plakátech přitáhnout davy. Potom ovšem ztratí svou roztomilost, nenaučí se hrát nebo si vybudují nějakou veselou závislost, a s celou kariérou je konec. Po Maculay Culkinovi dnes neštěkne ani pes, ale ani takový Haley Joel Osment se se svou nominací na Oscara nedokázal v dospělosti prosadit. Daniel Radcliffe by ale nerad skončil jako oni, a tak se snaží dostat na filmová plátna i jinak, než jen jako obrýlený kouzelník s jizvou na čele. Harry Potter totiž za dva roky skončí a pokud jeho představitel nechce, aby společně s filmovou sérií skončila i jeho kariéra, musí pro to něco udělat.

A zdá se, že první krok už má za sebou. V dramatu s názvem Journey by si měl zahrát mladého fotografa Dana Eldona. Ten se na v roce 1993 ve svých dvaadvaceti letech vydal s několika novináři do Somálska, kde zrovna zuřila občanská válka. Bohužel netušil, že se stane jednou z jejích obětí. Spolu se třemi kolegy byl ukamenován rozlíceným davem. Radcliffe minimálně v posledním Potterovi ukázal, že hrát docela umí, a životopisně válečné drama by mu mohlo s kariérou hodně pomoci. Navíc se říká, že o roli Dana Eldona měli zájem i Heath Ledger nebo Orlando Bloom, což je docela zajímavá konkurence a jestliže se Radcliffeovi podařilo své starší a zkušenější herecké kolegy porazit, možná, že se mu nakonec podaří přesvědčit diváky, že umí víc než jen mávat hůlkou a létat na koštěti.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace