Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ali G na vážnější notu


ikona
Mr. Hlad
sacha baron cohensteven spielberg
 

Sacha Baron Cohen nedávno oznámil, že končí jak s Alim G, tak s Boratem. Asi mu došlo, že v nejlepším se má přestat a když mu jeho kazašský novinář vydělal celosvětově téměř čtvrt miliardy, není proč nutit se do dalších šíleností. Cohen se ale nefláká. Brzy ho uvidíme ve velmi dobře hodnoceném Sweeney Toddovi, kde dělá křoví Johnnymu Deppovi, ale teď to vypadá, že by se měl začít připravovat i na hlavní roli. A ne jen tak u někoho. Samotný Steven Spielberg si ho totiž vybral jako ideálního představitele protiválečně smýšlejícího hipíka Abbie Hoffmana.

Abbie Hoffman byl jedním z vůdců protestní akce, která se uskutečnila v roce 1968 v Chicagu. Skupina demonstrantů tehdy dosti brutálním způsobem přerušila sjezd amerických demokratů a vzduchem nelétala jen ostrá slova, ale i cihly a kameny a v samotném centru města vypukl obří požár. Osm demonstrantů a osm policistů bylo nakonec postaveno před soud a Hoffman se stal nedobrovolně celebritou pronásledovanou novináři.

Steven Spielberg je nejspíš utahaný z natáčení čtvrtého dobrodružství Indiana Jonese a potřebuje zase nějaké téma, které smrdí Oscarem. Příběh o protiválečné demonstraci a jednom člověku, který si nemyslí, že zabíjet lidi na druhé straně světa je ten nejlepší způsob, jak trávit volný čas, by akademii rozhodně zaujmout mohl. Otázka je, jak si Cohen s takovouhle rolí poradí a jestli film, který by se měl jmenovat The Trial of the Chicago Seven, vůbec vznikne. Spielberg má vždycky rozpracováno několik projektů a životopis Abrahama Lincolna už čeká na zfilmování nějaký ten rok. Možná že zprávy o spolupráci Borata a Spielberga jsou jen jedna velká kachna, ale proč nezačít rok 2008 něčím trošku odlehčenějším?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace