Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone FM #20: Rok v kostce


ikona
imf
radio
 

Už se chystáte na Silvestra a máte plné zuby žebříčků, vyhodnocení a dalších blbůstek? Smůla, přicházíme s dalším Nej... Tentokrát však na to jdeme trochu zábavnější formou. Naše desítka obvyklých i méně obvyklých kategorií by neměla být brána vážně. A protože bylo jasné, že se o ní dříve nebo později někde nad pivem pohádáme, vyměnili jsme sklenku za mikrofon a dopřejeme vám necelé dvě hodinky šestihlasného rambajzu. FMko se vrací z exilu a je opět nekorektní (zvlášť kategorie erektivní scéna ;) a plné nových slov i nadávek. imf, Cival, Kocour, Shushika, Mr. Hlad, STčko... sešli jsme se ještě před rozdáváním dárků, abychom sumarizovali, analyzovali, ale především klábosili. Podle toho to také vypadá. Pokud čekáte seriózní shrnutí sezóny, jste na špatném místě, o zábavu a nějaké ty informace je však postaráno, takže nažhavte linky, máte to rozsekané do deseti souborů všech tvarů a velikostí.

Kdy bude další FMko? Až bude, tak bude... kolegové z herního byznysu tohle říkají pořád a nám nezbývá nic jiného. Cesty redaktorů jsou nevyzpytatelné, ale když se zkříží, tak se reproduktory otřásají. Pokud to ty vaše přežijí, nechte nám vzkaz v komentářích. Předem dík.

Nejlepší herec roku (11 minut)
Nejerektivnější scéna roku (11 minut)
Nejlepší herečka roku (8 minut)
Největší bizarnost roku (8 minut)
Největší událost roku (21 minut)
Nejvíc coolervoucí scéna roku (8 minut)
Nejvíc WTF scéna roku (10 minut)
Nejoblíbenější postava roku (9 minut)
Nejoblíbenější hláška roku (8 minut)
Scéna, kterou bychom chtěli zažít (12 minut)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace