Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Del Toro nás nenávidí


ikona
imf
guillermo del toro
 

Vcelku zajímavou knižní adaptaci chystá pod hlavičkou Universalu mexický drsňák Guillermo Del Toro. Poté co do kin vyexportuje druhého Hellboye (na kterého se po čertech těším), zaměří se na projekt s všeříkajícím názvem Haters. Těžko říct, zda jde o autorovu reakci na internetové hatery nebo spíš vzrůstající počet naštvaných mladých mužů, které tak často vídáme ve večerních zprávách. V Del Torově filmu je ale realita ještě mnohem krutější. Počet nevysvětlitelných, velice brutálních útoků roste geometrickou řadou. Nákaza se rychle šíří a v berserkové zabijáky plné nenávisti se mění i zdánlivě neškodní lidé. Psychologové jev nemohou vysvětlit a tak si nikdo svou duševní rovnováhou nemůže být jistý.

Je velkým otazníkem, kam se podobný nástřel zápletky v Del Torových rukou stočí. Moc dobře už víme, že zvládne jak povrchní thrillery o běhajících bezmozcích, tak atmosférické filmy s nosnými charaktery. Také víme, že eRko v jeho podání bude mimořádně... zneklidňující. A takových filmů není nikdy dost. Jen doufejme, že ve filmu bude minimum politiky a nějaký ten stoprocentní hrdina, který se všemi hatery vytře podlahu zaplivaného baru. Knihu Davida Moodyho si ostatně už teď můžete objednat už dnes a zjistit, jak to vlastně je. Del Toro nezačne natáčet dřív než v půlce příštího roku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace