Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Znovu do budoucnosti?


ikona
imf
back to the future 4michael j. foxsequel
 

Kdybychom měli spočítat zaručené zprávy o natáčení čtvrtého Návratu do budoucnosti, skončili bychom v číslech, se kterými mívají problémy i čínské kalkulačky. Bylo to zkrátka ohlášeno a zrušeno mockrát. A to číslo právě teď roste o další pokus, tentokrát iniciovaný samotným Michaelem J. Foxem. Ten se sice v posledních deseti letech stáhnul do ústraní, kvůli vážné chorobě a omezil své účinkování pouze na camea v televizních seriálech a dabing, nicméně zdá se, že kamera mu chybí a tak tohle téma naťuknul v jednom rádiu. A znáte to, rádio nelže! ;)

Michael nicméně podotknul, že trilogii Návratů považuje za uzavřenou a že by čtyřka přišla s novým konceptem, jakýmsi volným pokračováním, ve kterém by Marty převzal roli doktora Browna (Michaelovi je přeci jenom čtyřiačtyřicet a připadá mu, že by na skateboardu už nepůsobil tak "cool") a zaučoval do tajů cestování v čase mladší generaci. Problémů se tu ale rýsuje hned několik. Robert Zemeckis v prvních dvou dílech dokonale obšlápnul Martyho životní osudy a nový režisér by se podle toho musel zařídit (Martyho případný syn by musel vypadat jako Marty sám), navíc vypustit Christophera Lloyda, duši celé série? U všech Skotů, to bychom se taky nemuseli dočkat DeLoreanu, Biffa a Einstein už zřejmě taky někde v nebi počítá plechovky se psím žrádlem. Radši si to Michaele dvakrát rozmysli... od posledního dílu uplynulo skoro šestnáct let a já tuhle trilogii považuji za jednu z nejvyváženějších, zejména díky dokonalému provázání všech dílů (což se povedlo jen díky tomu, jak rychle to Zemeckis dokázal natočit). Tak proč to kazit?

Máme přeci dost vrásek na čele z toho, jak se nám DVD distribuce snaží prodávat původní trilogii na pokračování. Jednou ořezanou, podruhé opravenou, potřetí nevábně zabalenou. Její cena každopádně klesla na historické minimum a jestli ještě sháníte ten pravý vánoční dárek, tohle by mohlo být ono. Zítra vám mimochodem přineseme zaručeného rádce aneb jak sehnat ten pravý filmový dárek pět minut po dvanácté. Zůstaňte na příjmu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace