Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní Tipy: 10.12. - 16.12. 2007


ikona
imf
tv tipy
 

Vítejte u dalších... ááá k čertu s tím, dneska začneme jinak. Přesně před rokem spatřily světlo světa první Televizní tipy... účast imf a Mr. Hlad, stopáž deset minut, poprvé (a rozhodně ne naposledy) strhaná Troja. Sladké vzpomínky. Naše překvapení, slibované v minulém díle, mělo být o dvojnásobné účasti před mikrofonem. Kvůli komplikovaným rozvrhům redakce se bohužel nakonec další členy dohnat do "studia" nepodařilo, ale během týdne vás čeká taková malá záplata (ne, není to FMko a dál se neptejte ;). Dnešní Televizní tipy jsou tedy standardní (a patří spíš do lehčí váhy, protože jsme neměli ani téma, ani dotazy), ale na konci máme pro čtenáře výzvu, které se jistě někteří rádi chopí. Do nového roku a nového ročníku pár změn očekávejte. Nehodláme se zastavit. Příště nás čeká vánoční kombo s cukrovím, naší oblíbenou vánoční Topkou a možná i nějakým tím tématem. Budeme slavit (předem). Vzhledem k tomu, že přespříští Tipy by vyšly přímo na Štědrý den (ano, je to za čtrnáct dní a já ještě nemám vánoční dárky), přichystáme pro vás dvojitou porci. Těšte se. A vyhlásíme soutěž. Máme pro vás takovou malou fintu. Poslední otázka kvízu bude během tohoto týdne (do středy) schovaná v některém z nových článků na MovieZone. Musíte ji najít a do nedělního poledne odpovědět. A pak si rozdáme dárky. :)

Co se vlastně děje v televizích tento týden? Tom Cruise míchá koktejly, Robert De Niro mlátí lidi v černobílém stylu, zaskočí i Bruce Willis a M.Night Shyamalan (Šestý smysl A Vyvolený). Předvánoční atmosféru pak zajistí Kokosy na sněhu, Božský Bruce nebo Myšák Stuart Little (scénář M. Night Shyamalan!). Pro náročnější je tu třeba Collateral, Matrix a samozřejmě Temné komando 2: Smrtící hora. Jdi do toho, Hulku! A vy jděte koupit ty dárky. Nenechte mne, abych šel špatným příkladem.

TV TIPY 10.12. - 16.12. 2007

Průběžné výsledky kvízu:

12 bodů
rcorp

11 bodů
KarelR

8 bodů
fussy

7 bodů
deiwi

6 bodů
Quisp, Roukys

5 bodů
Hitman_47, MeaCulpa, RoBo, andrewz, Perry, RainMaker

4 body
Hennet, Psema, Corwin, Lossoss, smegjacob, Mayhem

3 body
Tuxedo, xxendxx, chroust, hynman, Meridius, Sennh, Silence, Liuk, Tera, ZkuKol, t_gon

2 body
blaster, Hot_Spot, Natascha, Křysař Lubo, okkac, Rouder, Ilicka, Zell, NBK, Qualkalim, Amrodel, Jeržik, Kmotr, Seraph_22

1 bod
Anonymek123, Lukkas, ondrag, Ad4mson, Vydrys, Speta.jr, Pytlík, ch3vr0n, Indiana, Ondřej Čech, LucasSharp55, Dick, Georgee, Ollienek, Teepee, Sidda, Mauzr, Vojdan, Carevic, MCB, Beawis

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace