Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

McLovin´ v Bibli


ikona
st39.6
 

"Jsem McLovin´, pětadvacetiletý dárce orgánů z Havaje". Takhle ho známe všichni. Nesmělý nerd a strážce časomíry. Ve skutečnosti se jmenuje Christopher Mintz-Plasse. Je mu osmnáct let a pochází z Kalifornie. Orgány si nechává pro sebe. A ve škole musí být za ukrutného macha, protože v Superbad na sebe strhnul pozornost pokaždé, když s úsměvem napochodoval na scénu. Není tedy divu, že si ho Apatow schoval i do své další produkce. Rovnou do biblické! Klid, pořád to bude komedie, jen tentokrát nebude o tom, jak teenageři schánějí chlast, ale o skutečném přátelství a jeho síle, již nezdolá ani zub času. Kecám. Vlastně se o tom filmu neví vůbec nic (tedy krom té části o Bibli, tu jsem si nevymyslel). Režírovat bude Harold Ramis a na place povede velice slušný ansábl - potvrzený je jak McLovin´, tak Jack Black, nebo Michael Cera (který prošel transformací v druhého Zoolandera;). Dost se mluví i o Vinnie Jonesovi.

Komedií od Apatowa se teď jak v kinech, tak na obzoru objevuje podezřele hodně. Dokud to funguje, tak nebudeme nic namítat, ale nic netrvá věčně. Ať už je z Year One další Život Briana, nebo jen špatně zparodované Umučení Krista, na McLovina po boku Ježíše (zase kecám) se každopádně těšíme. Schválně - myslíte, že bude nosit brýle?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace