Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Invaze mutantů


ikona
imf
x-men
 

Foxové jsou poslední dobou aktivní jako včelky. Nestačí jim, že nastartovali dva spinoffy z prostředí X-Menů (Wolverine, Magneto) a hodlají ve své Origins sérii pokračovat. Znáte to, železou se má kout, dokud je žhavé a fenomén X-Menů postupně vychladne, jako ostatně všechno ve světě zvaném Hollywood. Hugh Jackman tedy brousí čepele a Eric Lensherr se učí zacházet s magnetismem, přičemž někde v pozadí se ke svému velkému sólo chystá... Juggernaut! Poměrně překvapivá volba, ale berme v úvahu, že tenhle záporák má poměrně košatou historii. Pokud se bude vycházet z comicsu, možná se Profesor Xavier objeví v jedné z důležitých rolí, ale zároveň se bude muset dost přepisovat, protože za Juggernautovy schopnosti jsou velkým dílem zodpovědné magické/mimozemské artefakty.

Další výhodou pro Foxe je obsazení. Vinnie Jones poslední dobou brousí béčka největšího kalibru (Zabij nebo budeš zabit) a po velké roli v poloáčkovém filmu jistě skočí s velkou radostí. Režírovat by měl Joe Carnahan (Sejmi eso), který nešetří elánem a už předem tvrdí, že nám tahle comicsová adaptace vypálí oční bulvy. Jsem ochoten mu dát další šanci, ale stejné hlášky na nás sypal při natáčení Sejmi eso a všichni víme, jak rozpačitý byl výsledek. Přesto se mě osobně tahle kombinace zamlouvá a pokud nás Foxové hodlají zásobovat jedním X-Manem ročně, nevidím na tom nic špatného. Kadence bude možná ještě přívětivější, protože se mluví i o direct-to-DVD spinoffech některých méně slavných postav (Colossus?). Tady už ale hrozí rozmělnění celé mytologie. Abychom nakonec ještě nebyli rádi za tu Ratnerovu trojku. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace