Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hurá na pivo!


ikona
imf
beerfestbroken lizardjay chandrasekhar
 

Skupinku Broken Lizard má naše redakce v podvědomí od té doby, co se Civalovi nějak záhadně líbil Klub hrůzy, který byl jedním z počinů téhle komediální partičky, za kterou stojí Jay Chandrasekhar. Nic proti Klubu hrůzy, ale jeho název vcelku věrně kopíruje vaše pocity, pokud se na něj rozhodnete koukat ve střízlivém stavu. Chandrasekhar to ale za kamerou celkem umí, což dokázal i v Dukes of Hazzard, jedné z těch milejších komedií letošního roku. Škoda že se nedostala do kinodistribuce, zasloužila by si to.

Nejnovější počin z dílny Broken Lizard ovšem evidentně míří jen na české půjčovny, navzdory faktu, že pojednává o německých pivních radovánkách. V Beerfestu se parta Američanů vydává do Německa, aby se tu zúčastnila tradičního Oktoberfestu. Němci zasvětí kolegy ze Západu do tajného šampionátu, ve kterém pivo teče proudem, a potupně je trumfnou ve všech disciplínách. Amerika se ale nevzdává a mladíci jsou připraveni se do roka a do dne vrátit a získat vítězství na svojí stranu. Pomoci by jim měli ryze americké pivní disciplíny, které dlouhé měsíce trénovali.

Zní to pekelně, ale to už je u Broken Lizard zvykem. Potíž je ale v komerčních šancích podobného titulu. Řadový Američan zřejmě o Oktoberfestu nikdy neslyšel (tak možná v Bláznivé dovolené, když Chevy Chase brázdil Evropu, ale to už je drahně let) a navíc ve filmu nebude hrát Ryan Reynolds, jak se předtím hrdě hlásalo. Snímek tak přichází o velkou hvězdu (i když jí vlastně nikdy neměl) a hlášky "pivní Fight Club" začínají pozvolna blednout. Jestli Chandrasekhar rychle nesežene náhradníka, bude se o film zajímat jen hrstka notorických ožralů, doživotních fanoušků zlatavého moku. Pár jich tedy v redakci je, ale o tom snad až někdy jinde a jinde.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace