Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jason na klíček!


ikona
imf
crankjason statham
 

Neveldine a Taylor rozhodně nežertovali, když slíbili, že druhý Crank bude ještě šílenější, než ten první. Progresivní akční pecka o hitmanovi, který musí zpomalit účinky smrtícího jedu, aby přežil dostatečně dlouho a stihnul vykonat pomstu na jednom "plešatým mexickým šmejdovi", měla slušný úspěch na DVD a blu-ray, takže tvůrčí dvojka chystá nejen virtuální nářez Game (s Gerardem Butlerem), ale i přímé pokračování Cranku. Už jsme o něm psali a divili jsme se, jak je možné (SPOILER), že Chev Chelios přežil pád z výšky několika kilometrů. Nezapomínejte ale, že Jason na konci mrkne! Už ve Skále jsme řešili posmrtné kontrakce svalů, v tomhle případě to však byla zadní vrátka pro případný sequel. Pokračování se jmenuje Crank 2: High Voltage a i když navazuje přímo na jedničku (Jason se opravdu zvedne a odejde), Cheva brzy unese vlivný čínský gangster (zřejmě ten, kterému dal v prvním díle milost, nebo pro změnu ten, který si objednal jeho likvidaci) a vymění mu srdce za elektronický bazmek. Finta je v tom, že bazmek se musí pořád nabíjet, aby plnil svou funkci. V jedničcce byl klíčový adrenalin, ve dvojce je to elekřina. A protože nabíječky pro lidské tělo ještě nikdo nevymyslel, bude se muset Jason čas od času zkratovat. Myslím, že ta scéna v prvním díle, kdy do hlavního hrdiny doktor pustil pár stovek voltů, byla jen předehrou.

Jason si vyčistil diář, takže může začít natáčet hned, jak budou mít Neveldine s Taylorem čas (podle prvních informací by se Game i Crank 2 měly natáčet souběžně... možná že si Gerard Butler střihne nějaké cameo :), pravděpodobně se vrátí i Amy Smart a Dwight Yoakam jako Chevův doktor. A co ten čínský gangster, hodlají nás kluci něčím překvapit? Nepochybuji o tom, i když s Jackie Chanem na vozíčku raději nepočítejme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace