Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Upíři jsou zase v módě


ikona
imf
blade
 

Stačí jedna úspěšná exhibice sibiřských krvesajů a Hollywood začíná hrabat rukama v zemi, aby odtamtud vypáčil dávno zašlé hrdiny s vyvinutými tesáky. Krev se má pít, dokud je čerstvá a tak se hnedle vyrojily informace o novém Underworldu. Bude mít béčkový podtitulek The Rise of the Lycans, režíruje ho trikový guru Patrick Tatopoulos (debut) a natáčet se začne už v lednu na Novém Zélandu. To naznačuje, že se podíváme do minulosti, kdy všichni jezdili na koních a postavy z prvního a druhého dílu ještě neměly tak opotřebované řezáky. Bill Nighy v jedné z vedlejších rolí ale zjevně bude pořád stejně starý. Len Wiseman tentokrát jenom produkuje a Kate Beckinsale se nezúčastní. Zůstává jediná otázka, proč na to k čertu máme koukat? Rhona Mitra jako dcera hlavního záporáka je příliš slabou náplastí a navíc to vypadá na poloviční rozpočet oproti dvojce a cestu přímo na video. Uff, co tam máme dál?

Upířího lovce Bladea. Poté co ho David Goyer zaříznul ve třetím díle a následně ho Sticky Fingaz rozsekal napadrť v seriálu, jenž se ani nestačil rozeběhnout, by teď jeho památku chtěli v Marvelu znovu oprášit. New Line konečně vypršely práva na další zneužití afroamerické ikony a tak se uvažuje o možném restartu, stejně jako v případě Hulka. Zní to sice dost šíleně a spekulativně, ale odehnat Goyera od válu a vzít pořád ještě schopného Snipese (ten kluk na to má a lepšího Afroameričana do hlavní role neseženou), to by stálo za pokus. Čtvrtý Blade se schopným režisérem by zcela jistě smazal hříchy předchozích dvou pokusů a všichni vědi, že je to potřeba jako sůl, včetně samotného Marvelu, který zjevně nehodlá nechat své hrdiny pošpiněné nactiutrhačskými recenzemi. Co si o tom myslíte vy? Jede přes Snipese vlak? Nebo by Blade měl zůstat navěky v historii, kterou už nelze přepsat? Vyjádřete se v komentářích.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace