Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Naklonovaná Dakota? Uff...


ikona
imf
dakota fanning
 

Sestry Fanningovy (milovaná Dakota a dosud téměř neobjevená Elle) si spolu zahrají ve filmu. Nebude o mluvících prasetech, roztomilých králíčcích nebo zuřivých vegetariánech. V My Sister's Keeper si Elle zahraje klon své vlastní sestry, která umírá na rakovinu (za to se dneska rozdávají Oscaři, Dakota míří na branku!). Kdo je tu nespokojený? Samozřejmě Elle, jíž rodiče vyrobili za jediným účelem, aby jí rozřezali a její orgány instalovali do odkvétající Dakoty. Takže si Elle vyšlápne k soudu a chce se svých rodičů zříct, protože tohle se zkrátka nedělá. Dakota bude snad celou dobu na lůžku, a tudíž neškodná. Maminku si zahraje Cameron Diaz, čímž je tým pravých blondýnek kompletní. Jen nechápu, že když jde o přesný genetický klon, že si Dakota nezahrála dvojroli. Se sestrou si však (poprvé) půjdou po krku zajisté věrohodně. Elle sice není veganka a nehodlá v roce 2035 kandidovat na prezidentku USA, ale ambice a herecké umění má v malíčku. Tenhle sourozenecký duel bude muset ukočírovat Nick Cassavetes (Zápisník jedné lásky) a celé je to podle knižního bestselleru (dneska bych se skoro nedivil, kdyby vycházel ze skutečných událostí). Poučení pro dnešní den? Až se vám narodí bratříček nebo sestřička, raději se mějte na pozoru. Nikdy nevíte, co mají vaši rodiče za lubem.

Nick Cassavetes se mimochodem dostal do řečí v souvislosti s dalším marveláckým comicsem, Kapitánem Amerikou. Původně se dokonce ochomýtal i kolem Iron Mana, ale nakonec mu ho vyfouknul Jon Favreau. Že by ho čekala druhá šance? Pro Kapitána Ameriku bych si radši představoval zručného řemeslníka, co se nebojí explozí, bicepsů a amerických vlajek. Počkejme si, jak tyhle námluvy dopadnou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace