Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Každý chce kus Megatrona!


ikona
imf
transformers
 

Transformeři na DVD trhají všechny rekordy. Žádné překvapení, ale některá čísla jsou vážně skandální. Za první týden se prodalo 8,3 milionu kopií, což odpovídá hrubým ziskům ve výši 150 milionů dolarů. Fanoušci byli opravdu natěšení, takže během prvních čtyřiadvaceti hodin rozebrali čtyři a půl milionu jednodiskových a dvoudiskových edic, včetně 190 tisíc HD-DVD verzí. Pokud vás tyhle číslovky neohromily, pak vězte, že např. Třístovky se doposud prodalo 8,2 milionu DVD, z toho 250 tisíc HD-DVD a blu-ray kopií. Za jedenáct týdnů. V době vydání tohoto článku se tak Transformeři zřejmě už oficiálně přehoupli přes hranici deseti milionů a stávají se nejprodávanějším diskem letošní sezóny (krom Třístovky za sebou nechávají tučňáky z Happy Feet, kteří dosud vedli s 9 miliony prodaných placek).

A ještě jedno srovnání - Božský Evan v minulém týdnu debutoval s počtem 740 tisíc prodaných kusů, populární Fantastická čtyřka o týden předtím vedla s milionem a půl prodaných kusů. Silných debutů, které by se daly s Transformery srovnat bychom se nedopočítali, nejblíž má Třístovka (5,1M), Noc v muzeu (4,1M) Happy Feet (4,2M) nebo Zbouchnutá (2,5M).

U nás Transformeři vycházejí už 21. listopadu a to jak v obskurní rozkládací krabičce, tak v klasickém DVD packu za rozumných 499,-. Vaše pětistovka zajistí dvoudiskovou edici nacpanou bonusy. Na vizuální orgie v HD-DVD nebo prodlouženou verzi z IMAXu si musíme nechat zajít chuť, ale na to všechno bude dost času v edici, kterou Spielberg přichystá na rok 2009, kdy bude mít premiéru druhý díl. Ten první ale evidentně ještě neřekl poslední slovo a hodlá se zapsat do žebříčků prodejnosti mimořádně tučným písmem. Autobots, Roll Out!

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (48)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace