Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Výlety do pekla


ikona
imf
sequel
 

Harold a Kumar jsou fajn kluci. Teaser na jejich nové dobrodružství je jaksepatří ujetý, ale absence režiséra, scenáristy a duchovního otce jedničky přece jenom vzbuzuje obavy. Když pak člověk sleduje, jak sešlo z výletu do Amsterdamu a film se přejmenoval na Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay, začíná být už opravdu nervózní. Místo hulení trávy v evropské metropoli budou naši hrdinové trávit čas po všech amerických čertech. Dají si dostaveníčko s členy Ku-Klux-Klanu, dost netradičně se zapojí do basketbalové události sezóny a dokonce stanou tváří v tvář samotnému prezidentovi. George W. Bush je pak pošle rychlíkem právě do Guantanamo Bay, kde se vážně dějí mimořádně obskurní věci. Co k podobnému vývoji děje dodat? Zní to kapku jako Velkej biják a to nechci své oblíbence urazit. Osobní setkání s Bushem? To nemůže dopadnout dobře ani zábavně. Jsem teď hodně zvědavý, kolik tvůrci vytěží z plnohodnotného traileru. Naivně doufám, že nás ještě mají čím ohromit.

Na obskurní výlet se vydávají i evropští filmaři. Odkládaný polodokument-polofilm Viaggio a Tulum (Trip to Tulum) bude v italských Cinecitta Studios natáčet dokumentarista Marco Bartoccioni. Těžištěm děje bude Felliniho výlet do Mexika, kde se měl slavný italský režisér setkat s mexickým "šamanem" Carlosem Castanedou. Jak to dopadlo a jestli to vůbec nedopadlo, se dozvíte právě v Bartoccioniho filmu, který se začne natáčet 20. ledna 2008, u příležitosti Federicových nedožitých osmaosmdesátých narozenin. Nechápu smysl, nechápu důvod, ale zřejmě se někomu chce investovat pět milionů dolarů do nevyřčených myšlenek italského velikána. S trochou štěstí tenhle velkodušný skutek potkáte na některém z festivalů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace