Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rodriguez se zbláznil...


ikona
imf
robert rodriguez
 

...do Rose McGowan! Zahrála si striptérku s kulometem místo nohy v jeho Planetě Teror a jak už to tak bývá, na place přeskočila jiskra. Zamilovaný pár spolu tráví každou volnou chvilku a protože Robert je proslulý tím, že své blízké rád zneužívá ve svých filmech - jeho děti by o tom mohly vyprávět. Rose by určitě nějaké to nakopnutí kariéry pomohlo, naposledy byla roztomilá ve Vřískotu nebo televizních Čarodějkách, jinak byste jí ale museli v hollywoodských kronikách hledat s pořádnou lupou. A právě z toho má Universal těžkou hlavu. Šéfové studia se rozhodli trochu šetřit a z faktu, že Robert Rodriguez trvá na Rose jako na představitelce hlavní role, se vůbec neradují, protože počítali spíš s někým kdo film utáhne jako komerčně, tak herecky. Rose je pouze hezká tvářička, ale to na post božské Barbarelly zkrátka nestačí. Jane Fonda v původní verzi byla nejen sexy, byla to prostě "ženská". K tomu má Rose poměrně daleko, ale Universal se bojí hlavně toho, že Rodriguez ztratil hlavu. A možná se bojí i samotného Rodrigueze. Po komerčním neúspěchu celého Grindhouse se není čemu divit.

Zkrácení rozpočtu z 82 (původní odhady byly dokonce blíž rovné stovce) na 60 milionů dolarů mají však původ v nové strategii studia, která se nese v duchu utahování opasků. I nová komedie Willa Ferrella, Land of the Lost, nakonec nebude stát 130, ale "pouhých" 100 milionů. Willa to prý netrápí, protože mu nesáhli na honorář. Rodriguez je na postu režiséra trochu nervóznější a naznačil, že by rád se svým konceptem remaku Barbarelly obešel i další studia, jestli někde nekápne trochu víc peněz. Nebude to mít lehké, všichni uspěchávají své produkce, kvůli hrozící stávce a tak své rozpočty drobí do všeho kolem. Že by se někde našlo "zbytečných" 80 milionů? Hmm... je docela dobře možné, že Rodriguez skončí u druhého Sin City a Barbarella spadne do klína jinému režisérovi a jiné herečce. A víte co? Nezní to jako nejhorší možný scénář. :)

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (14)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace