Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ptáci znovu v práci


ikona
imf
martin campbellnaomi wattsremake
 

Hitchcockova klasika zřejmě nemá lehké spaní. V blížícím se třetím díle Resident Evil uvidíte, jak naštvaní umí být havrani, když je nakrmíte zombie masem. Už za dva roky bychom tu mohli mít další naštvané poletuchy, před kterými bude utíkat Naomi Watts. Universal se rozhodnul podpořit úmysly Bayovy produkční společnosti a natočit reimaginaci (uff, začíná to být úplně stejně otravné slovo jako remake) původní krátké povídky, na základě které vznikla i Hitchcockova verze. Takže to vlastně není remake, to by přece byla sebevražda, no ne?

Takže to jen tak bude vypadat. Naomi Watts, dcera bohatého tatínka, se ve Zverimexu potká s pohledným jinochem, koupí jeho ptáka (resp. ptáka, co měl pro svojí sestru) a rozhodne se mu ho dopravit, aby měla záminku k dalšímu setkání. Jinoch ale odjel na farmu někam do Zapadákova. A v Zapadákově mají ptactvo, které se chová velmi podezřele. Pokud si vážíte svých vlasů a očí, raději byste tam vůbec neměli jezdit! Martin Campbell si naštěstí příliš neváží Hitchcocka a tak uvažuje o tom, že by si to snad i natočil. Proč naštěstí? Protože s ním za kamerou má tahle adaptace alespoň nějakou šanci na úspěch. Kdyby vybíral režiséra Michael Bay, můžeme projekt rovnou odsoudit a verbálně roztrhat na kousíčky. Ale s Campbellem a Naomi Watts v hlavní roli? Začíná mě to zajímat. Trochu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace