Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

McClane s plackou i bez ní


ikona
imf
bruce willisdie hard
 

Foxové experimentují. Těžko říct, jestli jejich nová strategie vychází vstříc pirátům nebo spořádaným občanům, kteří utrácejí své výplaty v krámech s DVD (víme o vás! :), ale rozhodně je to svěží vítr v distribučních kanálech. O co vlastně jde? Smrtonosná past 4.0 vyjde na DVD s jedním extra diskem, na kterém bude tzv. Digital Copy. Zkomprimovaná verze filmu, speciálně upravená pro přehrávání v PC a přenosných přehrávačích (iPod a nejrůznější videowalkmany). Foxové tím chtějí zpříjemnit život uživatelům, kteří si rádi berou své filmy s sebou, ale musejí pro převod videa z DVD do obskurních firemních bazmeků používat nejrůznější software. S Digital Copy veškeré problémy odpadnou. A objeví se spousta nových. :)

Marketingový ředitel Foxů měl sice plnou náruč přehrávačů od Apple, ale už nezmínil v jaké kvalitě vlastně ta digitální kopie bude, kolik zabere místa a co s ní bude moci uživatel dělat. K nějakým úpravám tak či onak budete muset přistoupit (neznačkové i značkové videowalkmany mají své vlastní kodeky a formáty), možná vám to ale znemožní DRM nebo jiná kulišácká ochrana. V celém tomhle kolotoči trochu zanikla informace o eRkové verzi Smrtonosné pasti 4.0, která se chystá na DVD, ale nikoliv na blu-ray (kde vychází v listopadu všechny Pasti). Na DVD vyjde i kinoverze a my se musíme modlit, aby k nám doputovala ta ostřejší varianta. Foxové jsou schopní to prodávat postupně, nejdřív nasadit do oběhu kinoverzi a pak mávat lidem před nosem eRkem, pokud možno těsně před Vánocemi. A my jim to snad odpustíme, při pohledu na bonusovou výbavu čtvrtého dílu. Celovečerní dokument s Johnem McClanem? Audiokomentář Bruce, režiséra a střihače? Pětadvacetiminutový rozhovor Bruce s Kevinem Smithem? Dejte to sem! Kdo má čekat až do listopadu, sakra...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace