Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reese vysílá zprávy


ikona
imf
harrison fordreese witherspoon
 

Na záchranu romantických komedií se vydává Reese Witherspoon pod vedením Rogera Michella (Notting Hill). Ve filmu Morning Glory, který produkuje společnost Bad Robot, patřící J.J. Abramsovi, si slavná blondýnka zahraje energickou šéfovou televizního kanálu, které se nedaří ukočírovat tu vůbec nejdůležitější relaci - každodenní zpravodajství. Ratingy padají, deprese přicházejí a řešení je v nedohlednu. Nakonec zoufalá Reese sáhne do peněženky a "koupí" si toho nejlepšího moderátora v New Yorku, zkušeného, ale trochu bručounského a nevyzpytatelného Harrisona Forda. Jakou roli asi bude Indy hrát ve scénáři od autorky Ďábel nosí Pradu? Dědečka, tatínka, duchovního rádce nebo milostný objekt? Věkový rozdíl přece nehraje roli (stačí si vzpomenout na Fordovo randění s Calistou Flockhart) a budování takového vztahu skrz neustálé hádky o náplni televizního vysílání, to by mohlo být zábavné. Mnohem pravděpodobnější ale je, že si Reese někoho nabrnkne a Harrison se jí to bude snažit rozmluvit, aby se na konci ukázalo, že měl celou dobu pravdu. Roger Michell má krom Notting Hillu na kontě ještě např. Venuši s Peterem O'Toolem, takže mu starší lidé nejsou cizí. :) Snímek se začne natáčet už na podzim.

Reese Witherspoon se po úspěšném Walk the Line a romantice A co když je to pravda? stáhla do ústraní a mohli jsme ji vidět snad jen v Penelope (prolétla jen Karlovými Vary). Teď se do kina chystá thriller Odvlečen (režíruje Gavin Hood, chlápek, co si brousí zuby na Wolverina), ve kterém Reese hraje manželku egyptského přistěhovalce, který se shodou mimořádně nešťastných okolností stal podezřelým z přípravy a podpory teroristických činů. Naštěstí je tu analytik CIA, Jake Gyllenhaal, který se jí rozhodne pomoci. Ve filmu se objeví ještě např. Meryl Streep nebo Peter Saarsgard. V žánru romantických komedií však hodlá Reese zůstat, což dokazuje i chystaný film Four Christmases, kde se spolu s Vincem Vaughnem musí zúčastnit hned čtyř oslav vánočních svátků. Rodiče z její i jeho strany jsou totiž rozvedení, což zahrnuje hodně popojíždění, nervů a zřejmě i legrace. Režíruje Seth Gordon, stojící za velmi ceněným dokumentem King of Kong.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace