Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Posádka Star Treku kompletní


ikona
imf
star trek
 

Tedy téměř kompletní. Máme sice všechny staré dobré (v Abramsově podání mladé a neokoukané) známé, ale původní kapitán Enterprise, Christopher Pike stále chybí. Obsazení však přesto vzbuzuje nadšení nebo alespoň zdvíhá obočí. O Zacharym Quintovi (Sylar z Heroes) jako mladém Spockovi už jste zřejmě slyšeli, netradiční jsou však i volby na dalších postech slavného vesmírného týmu a především na postu záporáka - Erica Bany bych se bál i v civilu, co teprve když na něj napatlají nějaký ten maskérský sajrajt. Spekuluje se o tom, že by hlavními záporáky mohli být Romulané, cestující v čase (to by vysvětlovalo přítomnost zestárlého Spocka, kterého ztvární osvědčený Leonard Nimoy). Natáčet se začíná už v listopadu, takže sledujte nebe, až kolem prolétne loď známého tvaru, nespletete si ji s ptákem, letadlem či Supermanem.

Na závěr fotky všech členů posádky. Kapitána Kirka si střihne mladý hezounek Chris Pine (ale pozor na něj, hrál i jednoho ze šílených bratrů Tremorových v Sejmi eso), Uhuru ztvární Zoe Saldana. Správně ruso-anglicky breptajícího Chekova zařídí Anton Yelchin, jako Scotty se představí Simon Pegg (Jednotka příliš rychlého nasazení) a Hikaru Sulu dostane novou image s pomocí Johna Cho (Zahulíme, uvidíme). To je velmi odvážné obsazení, ze kterého musejí mít fanoušci stejným dílem radost i obavy. Snad Abrams ví co dělá. Při jeho důrazu na internetové promokampaně se již brzy dozvíme, jestli nešlápnul vedle. Osobně se docela těším, snad i proto, že Star Trek neadoruji a je mi celkem jedno, zda skončí v nějaké vesmírné škarpě nebo nikoliv.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace