Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Smith jako mediální mogul


ikona
imf
michael mannwill smith
 

Začínal jako raperský vychrtlík se slušnou vyřídilkou. Známe ho jako drsňáka, co rozdává rány a hlášky na všechny strany. Viděli jsme ho jako starostlivého otce. A teď z něj bude mediální kápo, který vlastní velkou společnost a manipuluje veřejným míněním. Možná... veškeré detaily děje se úzkostlivě tají, možná i proto, že John Logan (Gladiátor, Letec) teprve začal psát scénář a film se nebude natáčet dřív než v druhé půlce roku 2008 (po chystané hollywoodské stávce). Jeho jméno budiž Empire a nám ve skutečnosti stačí pouhé dvě informace - v hlavní roli will Smith a jako režisér Michael Mann. Tahle dvojice vyprodukovala fenomenální životopis Muhammada Aliho a v Insiderovi o pár let předtím Mann přesvědčivě dokázal, že portréty mu docela sednou. Ali byl sice propadák (ostatně životopisů s rozpočtem 150 milionů dolarů se příliš nenatočilo), ale to už by Mann musel být hodně velký smolař, aby dnes dokázal potopit hitmakera Smithe.

Spolupráce se dala očekávat, protože Mann se rád obklopuje starými známými a produkoval Bergovo trhlé comicsové dobrodružství Hancock. Určitě se s Willem potkali na place, slovo dalo slovo a další hit je na cestě. Hvězdná kombinace nás čeká v roce 2009 (pravděpodobně) i v podání George Clooneyho a Leonarda DiCapria. Rozhodli se zadaptovat chystanou broadwayskou hru Farragut North, ve které jde taktéž o mediální masáž. DiCaprio si zahraje mediálního šéfa jedné politické kampaně a nestačí se divit, když na něj konkurence vyrukuje s těmi nejšpinavějšími taktikami. Režírovat by měl právě George Clooney a i když se projekt nestihne rozjet před stávkou, rozhodně to vypadá slibně. Zajímavostí je, že divadelní verzi režíruje Mike Nichols (Na dotek), s Jakem Gyllenhaalem v hlavní roli. Od její premiéry nás však dělí dlouhatánských dvanáct měsíců.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace