Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Holky na tahu


ikona
imf
nicole kidman
 

Před pár lety by to bylo obsazení snů, dneska se jen dámy snaží utéct z potápějící se lodi do žánru, který je kdysi držel na vrcholu. Julia Roberts a Nicole Kidman. V jednom filmu. Zatleskejte dokud můžete, protože za posledních pět let ani jedna z nich nenatočila žádný komerční tahák. Warneři to možná s chick flicks vzdávají, ale Nicole Kidman hodlá zprodukovat adaptaci knižního bestselleru Headhunters, ve kterém se dvě učitelky vydávají do Monte Carla, aby tu sbalily pár boháčů. Stačí se správně postavit do dveří a předstírat, že máte na kontě miliony, v garáži Ferrari a v šatníku půl tuctu norkových kabátů. Vyvolený nešťastník pak možná tyhle výmysly dobrovolně začne přeměňovat v realitu. A když se zamilujete? Pche, tohle si necháme do happyendového třetího dějství. Jak průhlédné... jak účinné.

Jednoduchou romantiku s královnami oboru bychom si jistě zasloužili. Není divu, že se Nicole a Julia vracejí ke kořenům, jejich poslední filmy nepatří mezi klenoty jejich portfolia a je třeba ujistit producenty o tom, že stále patří do první ligy. Oběma je čtyřicet (Julia bude oslavovat za necelé tři týdny), takže je Monte Carlo (tak se film bude jmenovat) možná jednou z posledních zastávek před hereckým důchodem a sem tam nějakou tou charakterní rolí. Obě herečky to samozřejmě tuší a proto se vydávají i po jiných stezkách - Julia si zahraje s Tomem Hanksem v dramatu Mikea Nicholse, Charlie's Wilson War, Nicole se kromě záporácké role v Golden Compass objeví v Luhrmannově Austrálii anebo oscarovými ambicemi prodchnutém poválečném dramatu The Reader od Stephena Daldryho (Billy Elliot, Hodiny). Romantická komedie by pro obě mohla být příjemným rozptýlením. Režírovat by měl Tom Bezucha (Family Stone) a učitelky budou podle všeho rovnou tři. Koho byste si tak představovali do party k Nicole a Julii?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (45)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace