Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hitman po lobotomii


ikona
imf
hitman
 

Takový eRkový AvP 2 je fajn. A budete si to myslet dvojnásob, až zjistíte, co se stalo s Hitmanem. Ambiciózní videoherní adaptace utrpěla první pořádnou podpásovku a Xavier Gens teď asi bude mít o čem přemýšlet. Všichni víme, že francouzští režiséři (ano, mluvíme o tobě, Alexandře Ajo ;) si občas neberou servítky, pokud jde o množství prolité krve a díry doprostřed čela, ale stejně tak je známo, že hollywoodská studia to těžce berou. Foxové tak byli z prvního sestřihu Hitmana poněkud... konsternováni. Timothy Olyphant se naštval a snímek je natolik věrný předloze, že by se před MPAA muselo kličkovat těsně na hranici mezi eRkem a NC-17. A to se Foxům popravdě moc nelíbí, protože chtějí na podobný žánr dohnat třináctileté caparty a pořádně se napakovat. Adaptace pecky o nemilosrdném zabijákovi se tak bude muset přestříhat na nekonfliktní PG-13, ve kterém se vždy včas uhne jinam, případně bude úder z milosti veden mimo záběr kamery. Fuckování bychom se nedočkali tak či onak, číslo 47 toho při práci moc nenamluví, ale ta necenzurovaná brutalita bude chybět. Hráčům, svátečním divákům a ostatně i tvůrcům, kteří tak snímek odevzdávají do rukou vyšším instancím, které ho mohou změnit k nepoznání.

Pokud se vám nelíbilo, co Foxové udělali se čtvrtou Smrtonosnou pastí, můžete nadávat ještě hlasitěji, protože Hitmana bude na poslední chvíli předělávat (listopadový release prý bude dodržen) Nicolas De Toth, chlápek, který vystříhal z Johna McClanea to nejlepší (aby to na DVD zase vrátil :). Co k tomu dodat? Foxové by zasloužili zapálit koudel u zadku. Ne že bych od Hitmana očekával zázraky, ale akční řež inspirovaná Killerem by takříkajíc bodla. Teď nám však zůstanou oči pro pláč a budeme potřebovat mimořádně pevné nervy kvůli dlouhému čekání na DVD s nesestřiženou verzí. Pokud to tedy bude stát za tu trpělivost, něco mi říká, že ta PG-13 polívčička nebude mít valnou chuť, zvlášť když Gens nebude přítomen u finálního střihu a nebude si tak moci nadiktovat, kam s výsledkem hnout, aby se vlk nažral a koza zůstala celá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace