Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Warneři proti ženám


ikona
imf
hollywood
 

Jako by nestačilo vyhrožování všemožnými stávkami, u Warnerů si koledují ještě o pořádný ranec žalob a skandující feministky před hlavním vchodem. Jeden z šéfů studia totiž prohlásil, že do budoucna neplánují žádné filmy s ženskými hrdinkami. Důvod? Jednoduše nevydělávají dost peněz. Nic osobního, dívky, ale zkrátka nejste pozlacené. Mezi hlavní hity patří letos osvalená Třístovka, čaroděj s jizvou na čele a Dannyho parťáci 3. Samí ostří chlapi (jedna Hermiona to nespraví), kteří nemají čas na romantiku a posedávání u rodinného krbu. Warneři to navíc odůvodnili tím, že se opravdu snažili, ale žádný z chick flicks (Koření života, Hudbu složil, slova napsal, In the Land of Women nebo Štěstí ve hře) nevydělal rozumné peníze. Je tedy jasné, že diváci filmy se silnými ženskými osobnostmi nechtějí. Leknuli se i ozbrojené Jodie Foster v Mé druhé já a Nicole Kidman pro změnu neutáhla mimozemskou Invazi. Warneři se zkrátka rozhodli, že své hrdinky šatit a živit nebudou. Prosté vyhazování peněz. Tak je to. Jejich filmy v následujících letech tak budou plné drsných, špinavých a zpocených chlapů.

Je to proto, že v čele studia jsou masožraví samci. Tak by vám to oddůvodnila feministka, mlátící právě polystyrenovým mávátkem člena ochranky. Všichni kolem se sice prohlášení snaží všelijak zmírnit (naznačují, že se jedná jen o akční žánr), ale protesty a stížnosti se kupí po tuctech, objevují se první petice a celá věc se nafukuje do pořádného skandálu. Ačkoliv Warneři ožehavé prohlášení nejspíš odvolají a za celou polízanici se omluví, s jejich rozhodnutím to nehne. Očekávejte odliv hrdinek, méně práce pro výrazné herečky, víc práce pro křoví a pravděpodobně další úbytek romantických komedií. Jen abychom za pár let nebyli odkázáni jen na archivní zásoby. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace