Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Snipes v troubě...


ikona
imf
wesley snipes
 

Wesley Snipes, hvězda comicsové série Blade a devadesátkový akční bijec, to v poslední době vůbec nemá lehké. Nejen že se smaží v béčkovém pekle a točí jeden odpad za druhým, ale ještě k tomu má oplétačky s finančním úřadem. Jeho účetní ho pěkně vypekl a Wesley teď musí žehlit. Šestimilionový dluh už podle všeho splatil, ale obíhání soudů a nejrůznější papírování ho vytížilo natolik, že musel odmítnout roli v novém válečném filmu Spikea Lee jménem Miracle at St. Anna. Pro jeho fanoušky je to bezesporu rána, protože i když to není hlavní role, je to účast ve filmu slavného režiséra, ze kterého se nevyklube další béčko u tajnotajném agentovi, který někde v Bulharsku potápí necky zemědělcům maskovaným za teroristy. K podobné sortě hrdinů se Wesley bude muset vrátit, aby už nikdy neměl potíže s finančákem a tak nějak přežil ve svém vyhnanství, které se nachází na míle daleko od Hollywoodu.

Zřejmě největším projektem, který ho teď čeká, je oficiální pokračování průměrného Art of War (Umění boje), kde se kočkoval s Michaelem Biehnem. Byla to taková vycpávka mezi prvním a druhým Bladem a studiu se teď povedlo Snipese "ukecat" k účasti v pokračování. Veselé je to zejména proto, že už se stihnulo dotočit neoficiální pokračování, ve kterém si agenta Neila Shawa zahrál Anthony "Treach" Criss (jedno z největších afroamerických polen vůbec, ten člověk ani neumí držet bouchačku). Řešení? Již natočený film se přejmenuje na Intervention a od Art of War se oficiálně distancuje. Producenti béček holt mají občas docela zábavné starosti. Všichni logicky očekáváme, že Art of War 2 bude nebetyčná hovadina s minimálním rozpočtem, mizernou akcí a nulovým dopadem na Wesleyho kariéru. A přitom ten Blade by si tak moc zasloužil čtvrtý díl, který by smazal hořkou pachuť z šílené trojky a ještě šílenějšího seriálu. Na kolena, Wesley a začni prosit producenty. Nějaká skulinka se najít musí. V pětačtyřiceti už máš nejvyšší čas dorazit kariéru nějakým hitem a pak se přestěhovat na Floridu. Golf, moře a spousta koktejlů s paraplíčky. S radostí bych přispěl na letenku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace