Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spielberg vám naloží!


ikona
imf
steven spielberg
 

Je to chlápek, co má pod palcem Bumblebeeho a Optima, takže si s ním radši nehrajte. Jinak vás sešrotuje do kulatýho čtverce. Parta zlodějíčků však na podobné nebezpečí nebrala ohledy a s klidným svědomím vykradla kanceláře Dreamworks, ve kterých se skrývalo mj. na dva tisíce fotek z natáčení Indiana Jonese, kompletně rozepsaný rozpočet nebo finální scénář a produkční poznámky. S tímhle bohatstvím pak jeden z pachatelů obrážel maily televizních stanic a nejrůznějších filmových webů. Kanál TMZ mu odepsal, že to bere a dokonce odvysílal i krátké promo. Právníci Paramountu jednali bleskově a TMZ teď bude mít co vysvětlovat. Jak mohli být tak naivní?

K dopadení onoho prostředníka nakonec došlo v jednom hotelu, kde si dal sraz s jedním z filmových webů, který se uvolil asistovat policii. Za uloupené materiály chtěl mrzké dva tisíce dolarů. Teď bude mít o čem přemýšlet za mřížemi. Po krádeži u Francise Forda Coppoly je to už druhý podobný zločin, tentokrát však velmi pravděpodobně inspirovaný právě vloupačkou do Coppolova domu. Spielbergovy materiály přitom měly mnohem větší hodnotu, protože jejich zveřejnění mohlo ohrozit jeden z největších hitů nadcházející blockbusterové sezóny. Jsme na prahu nového trendu a filmaři teď budou muset zesílit ostrahu? "Neukradneš film" se teď stává ďábelsky doslovnou frází. Tisknout scénáře na červený papír, odolný proti kopírování, a pojmenovávat celuloidové kopie fiktivními názvy už dneska nestačí. Hollywood by měl zaměstnat pár akčních hrdinů, aby ty filmy hlídali. To vlastně vůbec není špatný nápad. Takový Jason Bourne honící piráty, co ukradli pracovní kopii jeho čtvrtého dobrodružství, to vůbec nezní špatně. Při jeho metodách by si to hodně rychle rozmysleli.

Spielberg mimochodem definitivně potvrdil druhé Transformery s Michaelem Bayem jako režisérem a Shiou LaBeoufem v hlavní roli. Vrací se i scenáristická dvojka Orci/Kurtzman, doplněná třetím scenáristou Ehrenem Kruegerem. Vrací se i skvadra producentů, takže o peníze by neměla být nouze. Počítá se s tím, že dojde k navýšení rozpočtu, ale stejně tak i k inflaci Bayových šílených nápadů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace