Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní Tipy: 1.10. - 6.10. 2007


ikona
imf
tv tipy
 

Jet Li řádí v Paříži, George Clooney ve vesmíru a John McClane v metru. Ano, aktuální televizní týden vás opět provede po všech čertech, ale nemusíte se ničeho bát, protože budete se svými oblíbenými hrdiny. Kromě hvězdných recyklátů jako Den nezávislosti nebo Top Gun dojde i na trochu seriózních počinů (Babí léto, Tichý Američan, Vymítač ďábla), ale opravdu jen trochu. Vzadu už se totiž tísní Rafťáci nebo Holky to chtěj taky. Mládí vpřed. Naším tipem numero uno je však tentokrát John Constantine. Tenhle týpek umí s peklem zatočit, takže se ho radši držte. V neděli na Primě. Top 3 jsme věnovali Sandře Bullock (nebude mít radost), profil pak čínskému "kopáčovi" Jet Limu (bude mít radost). Nechybí ani kvíz a čtenářské dotazy, takže to celé dohromady opět narostlo k sedmdesáti minutám. Snad neusnete v půlce a napíšete nám, jak se vám to líbilo. Dneska bez obrázků a opět bez kvízových výsledků, ale mám rozumnou výmluvu - překopnutý kabel od UPC. To nepotěší. Hned jako ho technici slepí vteřinovým lepidlem, dostanete všechny slíbené cifry. Už teď můžeme prozradit, že výhry budou tři, jsou kulaté a dočkáte se jich už v listopadu. Tak... snad bude to lepidlo držet a ve zdraví se tu shledáme.

KVÍZ - PRŮBĚŽNÉ POŘADÍ:

4 body
rcorp, KarelR, deiwi

3 body
Tuxedo, Hitman_47, fussy, xxendxx, Roukys, Quisp, MeaCulpa, Psema, Hennet

2 body
blaster, RainMaker, Hot_Spot, Natascha, hynman, smegjacob, chroust, Perry, Křysař Lubo, andrewz, okkac, Sennh, ZkuKol, RoBo, Corwin, t_gon

1 bod
Amrodel, Anonymek123, Mayhem, Lukkas, Kmotr, Seraph_22, Tera, ondrag, Ad4mson, Vydrys, Rouder, Ilicka, Speta.jr, Jeržik, NBK, Pytlík, ch3vr0n, Qualkalim, Indiana, Ondřej Čech, LucasSharp55, Dick, Lossoss, ilicka, Silence, Georgee, Meridius

p.s. Pište do mailu nicky! Maily bez nicků se neuznávají, pokud to nelze snadno dohledat (uživatel MeaCulpa nechť je mi nadosmrti vděčný :)

TV TIPY 1.10. - 6.10. 2007

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (42)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace